Sport

Câte bilete s-au vândut pentru derby-ul Universitatea Craiova – CFR Cluj

FANATIK a aflat în exclusivitate câte bilete s-au vândut pentru derby-ul Universitatea Craiova - CFR Cluj de pe stadionul „Ion Oblemenco”.
02.12.2023 | 19:25
Cate bilete sau vandut pentru derbyul Universitatea Craiova  CFR Cluj
Câte bilete s-au vândut pentru derby-ul Universitatea Craiova - CFR Cluj. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Derby-ul dintre Universitatea Craiova și CFR Cluj se va juca sămbătă, de la ora 20:30, pe stadionul „Ion Oblemenco”, iar Ivailo Petev a transmis un mesaj războinic înaintea partidei. Mihai Rotaru a anunțat la FANATIK SUPERLIGA că așteaptă aproximativ 20.000 de suporteri pe arenă, iar site-ul nostru a aflat câte bilete s-au cumpărat.

Câte bilete s-au vândut pentru derby-ul Universitatea Craiova – CFR Cluj! Cozi la casele de tichete din Bănie

Suporterii „alb-albaștrilor” așteaptă cu sufletul la gură derby-ul cu CFR Cluj după evoluțiile entuziasmante ale elevilor lui Ivailo Petev din SuperLiga. Alex Mitriță este în mare formă la Universitatea Craiova după hat-trick-ul cu Oțelul Galați și este așteptat să facă diferența și în Bănie.

ADVERTISEMENT

FANATIK a vizitat casa de bilete a Universității Craiova din apropierea stadionului „Ion Oblemenco” cu două ore înaintea orei de start a partidei. Din informațiile site-ului nostri, formația din Bănie a vândut aproximativ 9.500 de bilete pentru derby-ul cu CFR Cluj.

Acestora li se adaugă și cei aproximativ 4.000 de abonați ai Universității Craiova, iar aceaștia așteaptă ca vânzările să crească odată cu apropierea orei de start, iar oficialii „juveților” se așteaptă la 16.000 de spectatori cu CFR Cluj. Gică Craioveanu a transmis prin intermediul FANATIK că va fi prezent la derby și speră să fie „talismanul” oltenilor.

ADVERTISEMENT

În turul din SuperLiga, CFR Cluj și Universitatea Craiova au remizat în Ardeal la căpătul unei partide cu ocazii mari ale „alb-albaștrilor”. Elevii lui Ivailo Petev speră să profite de pașii greșiți făcute de Rapid și „feroviari” în ultimele etape și să urce în clasament.

Gică Craioveanu, despre derby-ul cu CFR Cluj: „Plecăm favoriți”

Gică Craioveanu a analizat în exclusivitate pentru FANATIK derby-ul dintre Universitatea Craiova și CFR Cluj din SuperLiga. „Grande” este de părere că ardelenii nu traversează o perioadă foarte bună în campionat, iar „alb-albaștrii” sunt favoriți pe teren propriu.

ADVERTISEMENT

„Sunt două echipe care vor lupta până la sfârșit pentru primele locuri, pentru campionat sau primele trei locuri. Văd un meci echilibrat, cred că am jucat foarte bine la Cluj. Cred că este unul dintre cele mai bune meciuri ale Craiovei în sezonul ăsta.

De când a venit Mister sunt șase puncte, imaginea din repriza a doua cu Oțelul a fost senzațională, mi-a plăcut foarte, foarte mult. Adevărul este că nu traversează o perioadă foarte bune, este cam ce ni s-a întâmplat nouă acum o lună. Nici jocul, nici rezultatele nu sunt foarte bune, de asta plecăm puțin favoriți.

ADVERTISEMENT

Este un meci greu, au echipă bună, s-au întârit bine și au un antrenor bun, doar că și pe ei sistemul ăsta de joc i-a cam schimbat pentru că Mandorlini este mult mai ofensiv decât Dan Petrescu. Am spus mereu că într-un sezon orice echipă are o lună, poate o lună și ceva mai slabă”, a spus Gică Craioveanu.

ADVERTISEMENT
Tags:
2,75 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „1 solist” la meciul Universitatea Craiova - CFR Cluj