Sport

Câte bilete s-au vândut pentru FCSB – Farul! Ziua „Regelui” Hagi, sărbătorită pe Arena Națională. Exclusiv

Gheorghe Hagi a împlinit astăzi 59 de ani și va evolua cu Farul împotriva celor de la FCSB, pe Arena Națională, diseară, de la ora 20:00.
05.02.2024 | 15:20
Cate bilete sau vandut pentru FCSB  Farul Ziua Regelui Hagi sarbatorita pe Arena Nationala Exclusiv
Câte bilete s-au vândut pentru FCSB - Farul
ADVERTISEMENT

FCSB – Farul se joacă în această seară, de la ora 20:00, în etapa a 24-a din SuperLiga. Partida va putea fi urmărită în direct la TV, dar și LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.

Câte bilete s-au vândut la FCSB – Farul

Deși FCSB e lider autoritar în Superliga, cu 8 puncte avans față de urmăritoare, suporterii roș-albaștrilor nu s-au înghesuit pentru a cumpăra bilete la acest meci.

ADVERTISEMENT

Din informațiile FANATIK, până la ora redactării acestei știri s-au vândut 9.971 de bilete pentru meciul dintre FCSB și Farul Constanța. Se așteaptă ca la ora partidei să fie prezenți în jur de 14-15.000 de spectatori.

Un tichet de intrare la FCSB – Farul costă începând de la 30 de lei (Peluza Nord Inel 1) și ajunge până la 75 lei (VIP 2). La Tribuna 2 biletul este 40 de lei. Farul a anunțat că va veni la meci cu 200 de suporteri, iar „marinarii” vor fi susținuți și de Peluza Sud Steaua.

ADVERTISEMENT

Ce au declarat cei doi antrenori înaintea duelului dintre FCSB și Farul!

Elias Charalambus și Gheorghe Hagi au vorbit la conferințele de presă premergătoare partidei de pe Arena Națională. Dacă antrenorul de la FCSB a avut doar cuvinte de laudă la adresa rivalei, Hagi a spus că nu-și dorește cadouri de ziua lui punctele, ci merge să le câștige pe teren. Totodată, Charalambus a vorbit și despre jignirile din presă la adresa sa.

„Toate meciurile sunt dificile, mai ales acesta, când întâlneşti campioana, care îl are antrenor pe cel mai mare jucător din istoria României. Suntem într-o formă bună, trebuie să arătăm asta şi mâine, pentru a lua cele trei puncte”, a declarat Elias Charalambous.

ADVERTISEMENT

„Farul e un club de tradiţie, care are mulţi ani. Respectăm, suntem încă departe faţă de cluburile care au tradiţie foarte mare în a câştiga, a fi câştigători. E greu să câştigi imediat acest respect. Eu ştiu că întâlnim o echipă foarte bună şi vrem să fim noi, să putem să ne impunem.

(Reporter: Cel mai frumos cadou ar fi o victorie?) Mie nu îmi plac cadourile. Puneţi întrebarea asta altcuiva, nu mie. Mie nu îmi plac cadourile, eu nu vreau cadouri, ştiu că totul în viaţă se obţine prin muncă. Vom merge, vom munci foarte bine şi o să facem. Restul… mie îmi place să muncesc şi să fac cât mai bine”, a declarat Gică Hagi la conferinţa de presă.

ADVERTISEMENT

Tot Gheorghe Hagi a declarat înaintea partidei cu FCSB că e gata să-și dea demisia din funcția de antrenor al Farului și să lase un alt tehnician în locul său. „Regele” susține că-și dorește noi provocări pe plan sportiv.

  • 10.000 de bilete a vândut pe FCSB pentru meciul cu Farul cu 8 ore înainte de partidă
ADVERTISEMENT
1.70 e cota Betano pentru o victorie a celor de la FCSB în meciul cu Farul