Life

Câte clase are, de fapt, Bia Khalifa, concurenta de la iUmor care l-a șocat pe Mihai Bendeac

23.02.2021 | 18:38
Cate clase are de fapt Bia Khalifa concurenta de la iUmor care la socat pe Mihai Bendeac
Tânăra a urcat pe scenă într-un costum de baie făcut din măști de protecție. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Nici nu a început bine noul sezon al emisiunii iUmor, că am și bifat prima apariție demnă de… luat în seamă. Tânără, frumoasă și lipsită de inhibiții, ca mai toate domnișoarele care au trecut prin așternuturile lui Dani Mocanu, Bia Khalifa a urcat pe scenă mânată de o singură dorință: să sucească mințile juraților.

Chiar dacă nu a primit suficiente voturi pentru a-și asigura un loc în următoarea etapă a competiției, a reușit să-l șocheze pe Mihai Bendeac. Deloc puțin lucru, dacă ne întrebați pe noi. Curios din fire, după ce i-a ascultat cu atenție glumele și i-a admirat „costumul de baie” făcut din măști de protecție, actorul a încercat să afle câte clase are focoasa brunetă.

ADVERTISEMENT

Ei bine, nu putem spune că excelează la acest capitol, dar se bucură, la cei 20 de ani ai săi, de o carieră fulminantă. Că doar un cont pe Only Fans, site pentru adulți care oferă conținut doar pe bază de abonament, nu e chiar la îndemâna oricui.

S-a aflat câte clase are Bia Khalifa, tânăra care a urcat pe scena iUmor cu măști de protecție pe post de lenjerie intimă

Am 8 clase, dar ce crezi? Nu vreau să mă afecteze chestia asta. Mai citesc cărți, încerc să mă mențin cultă.

ADVERTISEMENT

Ultima carte citită? Arta de a avea dreptate…pentru că îmi place să am dreptate. Chiar a fost utilă”, a mărturisit Bia Khalifa pe scena iUmor, „descusută” de Mihai Bendeac.

Bianca, dacă vrei să mă asculți, am aproape 38 de ani. Am văzut destul de multe lucruri, tot universul se învârte în jurul faptului că ești sexy

ADVERTISEMENT

Bianca, accepți că poți pentru unele persoane să nu fii deloc sexy?”, i-a transmis juratul, dar s-a lovit de răspunsul categoric al tinerei: „Nu!

Cine este Bia Khalifa. A avut o relație cu Dani Mocanu

La cei 20 de ani ai săi, Bianca Niculai este extrem de populară pe rețelele de sociale, unde își ține fanii la curent cu toate evenimentele din viața ei, le oferă sfaturi în dragoste și chiar îi pune pe jar cu mișcări lascive.

ADVERTISEMENT

Dacă fotografiile pe care le postează nu sunt suficient de provocatoare, poți accesa oricând site-ul pentru adulți și s-o admiri în toată splendoarea. Asta dacă plătești un abonament lunar în valoare de 50 de dolari.

Bia Khalifa a fost iubita lui Dani Mocanu, dar povestea lor s-a încheiat în momentul în care a devenit majoră și manelistul a insistat să o ducă „la produs”. „Am fost cu el de la 15 ani jumate. Nu am locuit împreună, dar plecam cu el la evenimente.

La un moment dat am şi dansat la evenimente. El s-a purtat ok la început, dar la sfârşitul relaţiei eu urmam să fac 18 ani şi îmi spunea direct că vrea să mă prostituez pentru el. Credeam că glumeşte la început. El mai făcea asta şi cu alte fete”, a dezvăluit bruneta într-o emisiune televizată.

ADVERTISEMENT