Life

Câte clase are Florin Salam, de fapt. A rămas repetent de mai multe ori: “Am stat în a treia vreo 4 ani”

Câte clase are Florin Salam, de fapt. Manelistul a rămas repetent de mai multe ori încă din clasele mici. Ce spune el despre școală.
25.09.2023 | 13:50
Cate clase are Florin Salam de fapt A ramas repetent de mai multe ori Am stat in a treia vreo 4 ani
Câte clase are Florin Salam. Foto Captură Kanal d
ADVERTISEMENT

Câte clase are Florin Salam, de fapt. Celebrul artist recunoaște că a rămas repetent nu o dată, ci de mai multe ori!

Câte clase are Florin Salam

Deși nu se mândește neapărat cu lipsa reușitelor sale academice, Florin Salam spune că acesta i-a fost drumul în viață. Nu i-a plăcut școala, ci muzica.

ADVERTISEMENT

Așa a ajuns să fie repetent de mai multe ori. Spre exemplu, el spunea că numai clasa a treia a făcut-o de vreo patru ori. La un moment dat, a spus că rămânea repetent intenționat ca să nu-l mai dea mama lui la școală.

„Eu n-am fost la școală, pentru că n-am fost predestinat către școală, ci mai mult către muzică. Dacă vin din familie de muzicanți… 

ADVERTISEMENT

Și încă ceva, dacă eu am rămas repetent nu știu câți ani, să zicem, cu toate că eu învățam bine, dar făceam intenționat, să rămân repetent, că nu-mi ardea, să zică mama: Gata, mamă, nu te mai duce”, a spus manelistul la emisiunea lui Denise Rifai.

Florin Salam a rămas repetent în clasa a treia

Florin Salam a rămas repetent de patru ori în clasa a treia, dar apoi a fost mutat direct în clasa a cinci după ce s-a văzut că știa bine materia.

ADVERTISEMENT

Bunica lui ar fi vrut să rămână tot acolo ca să știe unde să-i aducă pachetul, spunea manelistul. Acesta este împăcat cu decizia lui de a renunța la școală foarte devreme.

„Am stat în a treia vreo 4 ani și după ce au văzut că știam din prima, mamă, numai premiul I luam, și au zis «Hai să-l mutăm cu două clase mai sus, că e prea bătrân pentru clasa a 3-a».

ADVERTISEMENT

Atunci mamaia a luat foc, a zis «Dați-l înapoi», adică nu în a 5-a, în a 3-a, că nu mai știa unde să îmi aducă mâncare. Ea prefera să mă lase tot în a 3-a, acolo știa ea să-mi aducă pachet. Nu îmi aduc aminte, dar bine am făcut”, a mai spus manelistul.

ADVERTISEMENT