Life

Câte clase are Smiley. Soțul Ginei Pistol și-a început cariera muzicală încă de când era copil

Câte clase are Smiley, de fapt? Soțul Ginei Pistol a știut de mic ceea ce își dorește, drept urmare, a reușit să își îndeplinească visul.
13.04.2024 | 16:58
Cate clase are Smiley Sotul Ginei Pistol sia inceput cariera muzicala inca de cand era copil
Câte clase are Smiley. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Câte clase are Smiley, de fapt? Este unul dintre cei mai apreciați artiști din România, iar piesele sale au ajuns rapid la sufletele publicului. Totuși, nu multă lume știe detalii despre viața sa personală.

Câte clase are Smiley

Smiley este căsătorit cu Gina Pistol, alături de care are o fetiță. Numele său din buletin este Tiberiu Maria, iar povestea sa de viață este una la care mulți probabil doar visează.

ADVERTISEMENT

Smiley s-a născut în anul 1983 și încă de mic copil și-a dat seama ce drum vrea să urmeze. Pe când avea doar 10 ani deja iubea muzica, astfel că a decis ca drumul său să meargă în această direcție.

Artistul a absolvit Școala Populară de Arte „Dinu Lipatti”, secția chitară clasică. Și totuși câte clase are Smiley? După ce a terminat școala de muzică, acesta a urmat Facultatea de Comerț, de la Academia de Studii Economice din București.

ADVERTISEMENT

Cum a ajuns celebru

Nu este clar motivul, dar deși a optat pentru un alt domeniu, pasiunea pentru muzică a continuat să existe. Lucrurile aveau să se schimbe în viața artistului începând cu anul 2001. Acum că am aflat câte clase are Smiley, putem afla și cum a cunoscut ascensiunea în domeniul muzical.

El a fost remarcat de Ioann Gyuri Pascu, iar ulterior s-a alăturat trupei Simplu. La momentul respectiv, din trupă mai făceau parte CRBL, pe care îl cunoaștem deja foarte bine, Omu Negru, Piticu și Francezu.

ADVERTISEMENT

Colaborarea a durat ani buni, însă începând cu 2008, Smiley a decis să cânte și solo. Iar de atunci lucrurile au rămas așa. Drept urmare, cel mai des îl vedem pe artist cântând singur.

Iar muzica sa este într-adevăr apreciată de publicul larg. Și tarifele pentru anumite evenimente sunt însă destul de piperate. În urmă cu mai bine de un an, pentru a cânta la un eveniment, Smiley cerea nu mai puțin de 7.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Menționăm însă că artistul nu câștigă bani doar din muzică. El este de asemenea jurat al show-ului Vocea României. Totodată, acesta este și prezentator al show-ului Românii au talent, tot de la Pro Tv, alături de bunul său prieten, Pavel Partoș.

ADVERTISEMENT
Tags: