Life

Câte kilograme a slăbit Celia și cât mai vrea să dea jos. Artista e într-o formă de zile mari înainte de botez

Cântăreața Celia s-a îngrășat pe parcursul cele de a doua sarcini peste 20 de kg, din care, în timp de 6 luni a reușit să dea jos mai mult de jumătate. Își dorește să mai scape de 8 kg pentru a avea silueta dorită.
22.08.2022 | 15:40
Cate kilograme a slabit Celia si cat mai vrea sa dea jos Artista e intro forma de zile mari inainte de botez
Celia vrea să mai slăbească înainte de botezul fetiței sale. Sursa foto: Facebook.
ADVERTISEMENT

Celia a luat în greutate peste 20 de kilograme pe parcursul sarcinii, cu cel de-al doilea copil al ei. Artista a reușit să slăbească în prima lună de la naștere circa 11 kg. Pe parcursul celor 6 luni, de când a născut-o pe fetița ei, sara Maria, Celia a mai topit din kilograme, dar spune că mai are mult de dat jos până la silueta dorită. Artista vrea să mai slăbească 8 kg. Până atunci, ea se pregătește de botezul micuței, care va avea loc la final de lună la Deva.

Celia vrea să mai slăbească încă 8 kg! Cât a slăbit până acum

Cristina Ioana Socolan, pe numele ei de scenă de Celia, a devenit mamă pentru a doua oară pe data de 16 februarie. Cântăreața a născut o fetiță de toată frumusețea pe nume Sara Maria. Micuța a venit pe lume prin cezariană și a cântărit foarte mult la naștere, nu mai puțin de 3.980 kg. Crede că, în cazul încare ar fi dus sarcina la termen, fetița s-ar fi putut naște cu 5 kg. Cântăreața și soțul ei, Ardeli Ancuța mai au un băiețel pe nume Angelo Ioan, în vârstă de 7 ani. Este fericită că nu a simțit gelozie din partea băiețelului ei.

ADVERTISEMENT

Artista vrea să fie în formă la botezul fetiței sale, Sara Maria. Încă nu a reușit să slăbească atât cât și-a dorit, și vrea să mai topească 8 kg. Până acum însă, Celia a dat jos 15 kg din cele 23 de kg acumulate pe parcursul sarcinii. Ultimele 5 kilograme a reușit să le slăbească cu niște produse testate în străinătate, care acum au ajuns și în România. Produsele constau în niște pliculețe cu supe creme sau omletă care conțin minerale, pe care artista le consumă de 6 ori pe zi, asta însemnând 6 mese pe zi.

„Am slăbit 5 kg în 10 zile cu aceste produse, pliculețe cu supe creme sau omletă. Ai voie 6 pe zi. Ele sunt 6 mese calde. Produsele se găsesc acum și sunt testate și pe piața din România. Produsele respective sunt din Suedia. Eu îmi doresc să mai slăbesc 8 kg. Pe timpul sarcinii am luat în greutate în jur de 23 de kg.

ADVERTISEMENT

Primele 11 kg le-am slăbit în prima lună de zile prin alăptare. Îm 6 luni am slăbit destul de mult, circa 15 kg. La sală nu am fost și cred că nu merg mai repede de luna septembrie. ne pregătim de botez, dar încă nu știu ce rochie voi îmbrăca. Nașii fetiței sunt buni prieteni de-ai noștri”, a declarat Celia, pentru FANATIK. 

Celia și-a dorit de mică să aibă și un băiețel și o fetiță

Celia spune că și-a dorit de copil să aibă o familie completă, adică și un băiețel și fetiță. De aceea, ea se declară fericită că Dumnezeu a binecuvântat-o cu familia dorită.

ADVERTISEMENT

„Mi-am dorit de mică să am așa o familie, cu doi copilași. Am visat la o familie cu un băiețel și o fetiță, iar dorința mea a fost îndeplinită. Într-o perioadă îmi pierdusem speranțele că o să mai vină și fetița, dar uite că Dumnezeu m-a binecuvântat”, a mai declarat Celia.

Și băiețelul ei, Angelo Ioan și-a dorit mult o surioară. Între ei este direrență de 7 ani, dar artista susține că nu are importanță acest lucru.

ADVERTISEMENT

”Băiețelul meu nu e gelos. Este fericit. El și-a dorit-o foarte mult pe surioara lui. Este o diferență de 7 ani între ei, dar nu contează diferența. Și dacă era o diferență de patru sau de cinci ani era același lucru”, a spus Celia, care se pregătește de botezul fetiței sale.

Celia și soțul ei au împlinit în luna mai, 10 ani de iubire

Pe 7 mai, Celia și soțul ei, Ardeli Ancuța, au împlinit 10 ani de iubire. Cântăreața a dezvăluit, pentru FANATIK, care este secretul relației lor, care este una fericită și solidă.

”Anul acesta am împlinit 10 ani de relație și 9 de la căsătorie. La anul facem 10 ani de când ne-am oficializat relația. Secretul? Cred că este acela să fii înțelegător unul față de celălalt. Sentimentul de iubire pură și curată, dacă există între doi oameni, nu cred că trece. Unde este iubire, relația rezistă.

Oamenii care se rănesc foarte mult nu se mai iubesc. Pentru că eu cred că nu poți să rănești un om, pe care îl iubești foarte mult. Pe de altă parte, iubirea înseamnă iertare”, a completat solista.

Artista se pregătește pentru un proiect nou muzical, iar pe 20 august a făcut ceva ce nu a mai făcut niciodată în viața ei. A luat parte la Campionatul Național de Super Rally, alături de Mihai Leu, ”pentru prima dată într-o mașină de Rally”, spune ea.

Cântăreața se pregătește în această perioadă pentru botezul celui de-al doilea copil, care va fi organizat într-un loc cu totul special în județul Hunedoara.

 

 

ADVERTISEMENT