Life

Câți ani are, de fapt, Codruța Began de la Survivor România 2023. Războinica este cea mai în vârstă concurentă

Ce vârstă are, în realitate, Codruța Began. Războinica de la Survivor România 2023 este cea mai înaintată în etate din junglă.
10.01.2023 | 16:40
Cati ani are de fapt Codruta Began de la Survivor Romania 2023 Razboinica este cea mai in varsta concurenta
Ce vârstă are, în realitate, Codruța Began. Războinica de la Survivor România 2023 este cea mai înaintată în etate din junglă. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Câți ani are, de fapt, profesoara de educație fizică și sport din emisiunea – concurs moderată de Daniel Pavel, la Pro TV. Războinica este cea mai în vârstă concurentă din competiția sportivă din Republica Dominicană.

Ce vârstă are, în realitate, Codruța Began. Războinica de la Survivor România 2023 este cea mai înaintată în etate din junglă

Codruța Cipriana Began este una dintre participantele de la Survivor România 2023. Face parte din echipa Războinicilor și este cea mai înaintată în etate. Potrivit descrierii din prima zi de concurs are 47 de ani.

ADVERTISEMENT

Este originară din Cluj-Napoca, însă locuiește în Constanța, acolo unde este cadru didactic. Femeia este căsătorită de foarte multă vreme cu un bărbat pe nume Bogdan alături de care este mama unui băiat major.

Fiul concurentei din Republica Dominicană are deja 18 ani, dar asta nu înseamnă că mama sa nu se gândește la el. Războinica s-a emoționat teribil când a vorbit despre copilul pe care l-a lăsat acasă, cu soțul ei.

ADVERTISEMENT

Așadar, Codruța Began de la Survivor România 2023 este o familistă convinsă. S-a înscris în competiția sportivă de la Pro TV în ciuda faptului că are două mari frici: să nu se facă de râs în fața celor dragi și să nu se accidenteze.

Consider că am o condiție fizică suficient de bună pemtru a putea presta si a duce sarcinile la bun sfârșit.

ADVERTISEMENT

Psihic cred că datorită vârstei sunt puțin mai experimentată decât colegii mei”, a spus participanta într-un interviu pentru protv.ro.

Codruța Began de la Survivor România 2023, concentrată pe jocuri

Codruța Began este de părere că fizicul și condiția o vor ajuta până la un anumit punct, însă apoi se va baza pe încrederea în sine. Războinica de la Survivor România 2023 este foarte optimistă și gata să lupte.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, participanta vrea să demonstreze că vârsta este doar un număr și că poate face față cu brio provocărilor din jungla dominicană, printre care se numără dormitul afară și lipsa hranei.

ADVERTISEMENT