Life

Ce vârstă are Dan Ursa de la Survivor România 2023. Mulți au crezut că are mai mulți ani

Dan Ursa este unul dintre Războinicii de la Survivor România 2023. Cu ce se ocupă însă bărbatul și ce vârstă are, de fapt? Mulți nu și-au dat dat seama.
10.01.2023 | 15:51
Ce varsta are Dan Ursa de la Survivor Romania 2023 Multi au crezut ca are mai multi ani
Cine este și ce vârstă are Dan Ursa de la Survivor România 2023. Sursă foto: Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Noaptea trecută am putut vedea premiera show-ului Survivor România 2023, care a adus în fața publicului fel de fel de situații.

Cine este Dan Ursa de la Survivor România 2023

Tot atunci i-am putut vedea și pe cei din echipa Faimoșilor, dar și pe Războinici în acțiune.

Una dintre prezențele care a atras atenția publicului a fost cea a lui Dan Ursa. Bărbatul face parte din echipa Războinicilor și a plecat la Survivor România 2023 cu câteva temeri, însă chiar și așa, speră să poată să le depășească.

ADVERTISEMENT

Înainte de a pleca în Republica Dominicană, Dan Ursa spunea că o să îi simtă lipsa soției sale, aceasta motivându-l constant și dându-i o energie pozitivă.

”Cel mai mult o să-mi lipsească încurajările soției mele. Este omul care știe întotdeauna să mă motiveze și să mă țină în priză”, a mai spus Dan Ursa, Războinicul de la Survivor România 2023.

ADVERTISEMENT

Tot atunci, Războinicul mai povestea și că una dintre cele mai mari provocări pe parcursul emisiuni va fi lipsa hranei, având în vedere confortul de acasă.

De asemenea, Dan Ursa dezvăluia că pentru a avea calități fizice de succes și psihicul trebuie să fie foarte puternic, iar Războinicul se bazează pe acest lucru.

ADVERTISEMENT

Ce vârstă are Dan Ursa de la Survivor România 2023 

Ce vârstă are însă Dan Ursa și cu ce se ocupă? Războinicul are 40 de ani, deși mulți nu i-ar fi dat această vârstă. 

În ceea ce privește ocupația sa, Dan Ursa se bucură de o carieră de succes acasă. Acesta este director, mai exact, ocupă o funcție de conducere în domeniul vânzărilor.

ADVERTISEMENT

Menționăm faptul că din echipa Războinicilor de la Survivor România 2023 mai fac parte Alin Chirilă, care este luptător MMA, Alexandra Porkolab, manager marketing și vânzări, Robert Moscalu, barman, Lucianna Vagneti, antrenor personal, Maria Lungu,  designer vestimentar, Andrei Krișan, antrenor personal, Daria Chiper, baschetbalistă, Răzvan Danciu, student, Andreea Moromete, creator de conținut, actorul Andrei Neagu, dar și Codruța Began, profesor educație fizică și sport.

De cealaltă parte, din echipa Faimoșilor de la Survivor România 2023 îi avem pe DOC, Gheboasă, Maria Constantin, Ionuț Iftimoaie, Sebastian Dobrincu, Remus Boroiu, Jorge, Ștefania Stănilă, Bianca Patrichi, Ada Dumitru, Carmen Grebenișan, dar și faimoasa Vica Blochina.

ADVERTISEMENT