Life

Câți ani are, de fapt, Dan Șucu, acționarul Rapidului și investitorul de la Imperiul Leilor. Surpriza din buletin

Dan Șucu este acționarul Rapidului și totodată patronul Mobexpert. De asemenea el a mai fost și unul dintre investitorii de la emisiunea Imperiul Leilor, difuzată de Pro Tv.
14.02.2023 | 07:22
Cati ani are de fapt Dan Sucu actionarul Rapidului si investitorul de la Imperiul Leilor Surpriza din buletin
Ce vârstă are Dan Șucu, patronul Rapidului. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Dan Șucu este unul dintre antreprenorii din România care a preferat să fie extrem de discret atunci când vine vorba de viața personală. Acesta este și motivul pentru care nu multă lume știe detalii despre acesta, ci în mare parte doar informații despre investițiile sale.

Câți ani are Dan Șucu, acționarul Rapidului

Pe lângă Mobexpert, Dan Șucu este și pasionat de fotbal, iar la momentul actual deține nu mai puțin de 50% din acțiunile Rapidului. Dacă pe plan profesional, antreprenorul se poate declara un om cât se poate de împlinit, iată că același lucru este valabil și din punct de vedere personal.

ADVERTISEMENT

Dan Șucu este căsătorit și formează un cuplu cu Diana Lăscărescu, de 17 ani, alături de care are și doi copii. Câți ani are însă Dan Șucu? Investitorul principal de la Rapid s-a născut pe 25 aprilie 1963, deci în doar două luni împlinește 60 de ani. Deși până la această vârstă a bifat deja nenumărate reușite, se pare că planurile sale nu se vor opri doar aici.

La un moment dat, Dan Șucu a vorbit despre investițiile pe care le are în minte și se pare că o mare parte dintre acestea merg tot către sport. Mai exact, într-un interviu acordat la un moment dat, afaceristul român spunea că la echipa Rapid au fost investite nu mai puțin de patru milioane de euro de când a devenit acționar.

ADVERTISEMENT

Totuși, spunea el, așteptările sunt mai mari de atât. Dan Șucu povestea că pentru a ajunge în punctul în care își dorește cu echipa alb-vișinie, ar mai fi nevoie de investiții de aproape 10 milioane de euro, directe, care cel mai probabil se vor și concretiza.

”Dacă mă întrebi cât mă aștept să investesc în viitor, cât de cât, până pun lucrurile la punct, pe făgașul pe care mă aștept, probabil în jur de 10 (nr. milioane de euro). Aici vorbim de investiție directă în Rapid.”, a dezvăluit Dan Șucu într-un interviu acordat în urmă cu ceva timp.

ADVERTISEMENT

Trebuie menționat faptul că deși acum lucrurile s-au aranjat în viața sa, în urmă cu aproape două decenii, viața lui Dan Șucu avea să se schimbe complet. Se întâmpla în 2004, când investitorul de la Imperiul Leilor a decis să divorțeze de prima sa soție, Camelia.

Cine este soția lui Dan Șucu

Mai apoi, în 2007, acesta și-a refăcut viața alături de fosta prezentatoare tv, Diana Lăscărescu, care îi este soție și acum. Cei doi au împreună doi băieți, se înțeleg de minune, însă prima fată a afaceristului, din căsnicia cu Camelia, nu a avut prea multe cuvinte de laudă la adresa acestuia.

ADVERTISEMENT

Dan Șucu și Camelia au două fete, însă la un moment dat, una dintre ele, Ioana Șucu povestea că nu vrea să fie asociată cu actuala soție a tatălui său, iar cele două nici măcar nu își vorbesc. De asemenea, ea a vorbit atunci și despre cei doi băieți ai omului de afaceri, alături de care se mai joacă în parc.

Deși în ultimii ani, Ioana a devenit mai apropiată de tatăl său, aceasta nu este însă dispusă să aibă o relație de prietenie cu Diana Lăscărescu. ”Tatăl meu are doi băieți. Nu am nicio problemă cu ei, ba dimportivă. (…) Ne jucăm în parc, îi vizitez în casa tatei. Cu soția lui nu voi fi niciodată prietenă. În schimb, relațiile cu tata au devenit mai apropiate.”, spunea Ioana Șucu într-un interviu pentru Puterea.ro.

ADVERTISEMENT