Life

Câți ani au Gina Pistol și Smiley. Cei doi arată mult mai tineri decât sunt, de fapt

Câți ani au Gina Pistol și Smiley. Cei doi arată mult mai tineri, dar vârsta lor din buletin arată adevărul. Iată ce vârste au cei doi, de fapt.
28.05.2023 | 11:24
Cati ani au Gina Pistol si Smiley Cei doi arata mult mai tineri decat sunt de fapt
Câți ani au Gina Pistol și Smiley, de fapt. Foto: Gina Pistol și Smiley / Facebook
ADVERTISEMENT

Câți ani au Gina Pistol și Smiley. Cuplul proaspăt căsătorit nu își arată deloc vârsta, ba chiar nimeni nu le-ar da anii pe care îi au în buletin!

Câți ani au Gina Pistol și Smiley, de fapt. Cine este mai mare

Nu își arată vârstă, așa că probabil toată lumea crede că Gina Pistol și Smiley sunt doi tinerei. Poate vârsta lor este mai mare decât s-ar fi gândit cineva!

ADVERTISEMENT

Gina Pistol are 42 de ani, deși poate mulți nu i-ar fi dat nici măcar 30! Vedeta arată foarte bine, are o siluetă impecabilă și niciun rid care să trădeze adevărata ei vârstă, din buletin.

Smiley este mai mic decât iubita lui, dar acest lucru nu a stat în calea fericirii lor. Andrei Tiberiu Maria are, de fapt, 39 de ani.

ADVERTISEMENT

Ambii sunt de mult timp în showbiz, dar nimeni nu le-ar fi dat lui Smiley și Ginei Pistol vârstele reale. Aceștia au decis să facă pasul cel mare acum, după câțiva ani buni de relație.

Gina Pistol și Smiley, nuntă ca în povești

Gina Pistol și Smiley au făcut o petrecere de pomină de nuntă, de la care nu au lipsit vedetele mari din țară. Indiferent de câți ani au Gina Pistol și Smiley, cei doi sunt mai mult decât fericiți împreună.

ADVERTISEMENT

Mărturie stau și pozele de la nuntă, iar la dansul mirilor cei doi s-au sărutat cu foc mai mereu. Gina Pistol și-a schimbat și numele după căsătoria cu Smiley, și l-a preluat pe cel al soțului. Acum, Georgete Pistol a devenit Georgeta Maria.

„Doamnelor și domnilor, sub privirile dumneavoastră Doamnaaaaaa și Domnul Mariaaaaa, adică NOI DOI!

ADVERTISEMENT

Fericiți și recunoscători pentru al nostru “împreună”, pentru o zi superbă, cu atât de multe detalii brodate cu grijă. Avem și scenă, și ring de dans, și bar, și terasă, și grădina, dar ce n-avem”, a scris Smiley pe Facebook.

ADVERTISEMENT
Tags: