Life

Câți bani a câștigat Arsenie de la O-Zone în perioada de succes a trupei: „Aveam oferte de milioane de euro”

Arsenie de la O-Zone a vorbit despre banii pe care i-a câștigat în perioada de glorie a trupei. Spune că acum câștigă mult mai mult, iar proiectul a eșuat înainte de marele succes financiar.
23.03.2022 | 17:05
Cati bani a castigat Arsenie de la OZone in perioada de succes a trupei Aveam oferte de milioane de euro
Câți bani a câștigat Arsenie de la O-Zone în perioada de succes a trupei. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Trupa O-Zone s-a destrămat la cinci ani de la înființare, astfel că membrii săi nici nu au putut profita la maximum de ceea ce urma să li se ofere. Înainte de a ajunge la un adevărat succes pe plan muzical, dar și financiar, Dan, Arsenie și Radu s-au certat.

Arsenie spune că trupa putea semna contracte de milioane de euro, dar s-a destrămat

Suma pe care a câștigat-o a fost una mică în comparație cu ce se putea obține de pe urma succesului lor. De asemenea, el a dat vina pe Dan Bălan, care nu voia să meagră în turnee, lucru pe care nu l-a înțeles niciodată.

ADVERTISEMENT

Lucrurile s-au așezat repede pentru artist, deoarece a muncit mult și acum spune că este plătit mult mai bine ca pe vremea trupei O-Zone.

„Mi-am revenit foarte repede, prin muncă. Am câștigat 10.000-15.000. Când trebuiau să înceapă concertele multe, ne-am certat. Aveam oferte de milioane de euro, Dan nu voia să meargă.

ADVERTISEMENT

Câștig mai bine decât în perioada O-Zone din concerte”, a mai spus el.

Momente grele pentru Arsenie Todiraș. Mama sa a murit când O-Zone a semnat primul contract

Fostul membru al trupei O-Zone a vorbit despre momentele extrem de grele din viața sa. El și-a pierdut mama la doar 19 ani, chiar înainte de succesul din muzică.

„Mama a avut o boală și a plecat. Știam de probleme ei, tatăl nostru era să facă bani în Israel, era complicat. Eram mai rebel.

ADVERTISEMENT

În ziua când O-Zone semnase primul contract, în ziua aia a și decedat mama mea”, a povestit artistul, la emisiunea La Măruță.

De asemenea, Arsenie Todiraș a povestit și cum a reușit să treacă peste această tragedie. Totul s-a întâmplat cu ajutorul muzicii și al trupei.

ADVERTISEMENT

„Eu nu am reușit să conștientizez bine chestia asta, era bine că era trupa, am început să avem concerte, m-a scos din… Poate era incorect, poate trebuia să îmi trăiesc durerea. Nu știam ce avea să se întâmple cu mine dacă nu era trupa”, a povestit el.

ADVERTISEMENT
Tags: