Life

Câți bani a câștigat Roxana Nemeș la Survivor România! Vedeta are buzunarele pline! Foto

Cântăreața Roxana Nemeș a fost eliminată de la Survivor All Stars România din motive medicale. Câți bani a câștigat în competiție.
08.02.2024 | 23:12
Chiar dacă a fost eliminată de la Survivor, Roxana Nemeș are de ce să zâmbească / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Roxana Nemes a fost eliminată de la Survivor România. Ea a plecat din Republica Dominicană  din motive medicale. Elena Marin a fost eliminată la duel.

Câți bani a făcut Roxana Nemeș la Survivor România

Roxana Nemeș este una dintre concurentele din echipa Faimoșilor care, cu siguranță, a reușit să lase urme ”pe retina” telespectatorilor. Admirată pentru formele perfecte și ochii tulburători, frumoasa cântăreață nu a avut însă prea mare succes în jungla din Republica Dominicană.

ADVERTISEMENT

Ba chiar, în cele patru săptămâni de concurs, Roxana Nemeș a fost departe de eficiența din sezonul care a dus-o, prima oară, în Republica Dominicană. Ba chiar, am putea spune, nu a fost nici măcar la jumătate. Pentru că, statistic, Roxana este una dintre cele mai slabe concurente din istoria Survivor.

Mai exact, ea a jucat, până astăzi, 8 februarie 2024, de 18 ori. Și a reușit să aducă, pentru Faimoșii de la Survivor All Stars, doar 2 puncte. Din cele două puncte, unul a fost obținut ”la dublu”. Adică ajutată de un băiat. În cazul ei, chiar mult hulitul Jador.

ADVERTISEMENT

Culmea, și la Survivor 2021, Roxana Nemeș a fost eliminată din cauze medicale, rezultatele ei erau mult mai bune. Adică, din 50 de meciuri, unele ”într-un picior” chiar, a câștigat 18.

Dar, cu toate acestea, Roxana Nemeș nu are motive să fie supărată că a plecat de la Survivor România. Măcar prin prisma faptului că onorariul ei a fost unul impresionant. Iar cele patru săptămâni petrecute în junglă ar fi suficiente pentru oricine ca să trăiască și un an în condiții decente.

ADVERTISEMENT

Roxana Nemeș, onorariu de vedetă, la Survivor

Roxana Nemeș a negociat, conform informațiilor obținute de FANATIK, la ”sânge” când a venit vorba de onorariul ei. Și, chiar dacă nu a obținut o sumă la fel de mare precum Jador, frumoasa cântăreață face bani frumoși. Și chiar este cel mai bine plătită dintre Faimoase.

Se pare că ea ar fi încasat pentru fiecare săptămână petrecută în tabăra Faimoșilor în jur de 4.500-5.000 de euro. Iar asta ar duce la un total de circa 20.000 de euro pentru luna pe care a dormit-o în jungla din Republica Dominicană.

ADVERTISEMENT

Trebuie însă precizat că banii despre care vorbim sunt, proporțional, mai mulți decât banii pe care îi obține soțul ei, Călin Hagima, din afacerea pe care o derulează. Mai exact, dacă Roxana Nemeș a câștigat într-o lună, 20.000 de euro, Călin Hagima a obținut un profit net, în ultimul an fiscal, de aproape 100.000 de euro, iar cifra de afaceri, puțin peste 200.000 de euro. Dar vorbim de bilanț anual, nu lunar.

Conform datelor obținute de FANATIK, Călin Hagima, soțul Roxanei, are compania Mondotrans International Import-Export, care are ca obiect activități de producție cinematografică, video și de programe de televiziune.

ADVERTISEMENT