Life

Survivor All Stars România, 8 februarie 2024. Cine a fost eliminat de la Faimoși. Update

Survivor All Stars România, ediția din 8 februarie 2024. Ce se întâmplă în Republica Dominicană. Se anunță surprize totale.
09.02.2024 | 00:21
Survivor All Stars Romania 8 februarie 2024 Cine a fost eliminat de la Faimosi Update
Joi seara va fi difuzată o nouă ediție a emisiunii Survivor All Stars România 2024. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT
08-02-2024
22:22

Elena Marin, eliminată în urma duelului cu Jorge

Elena Marin și Jorge s-au duelat pentru a se decide care dintre cei doi va fi eliminat. Competiția s-a terminat pentru Elena, care a fost învinsă de coechipierul ei. 

“Cumva sunt mândră de mine pentru că au trecut trei ani de zile, am trecut prin două operații, am o tijă și două șuruburi în picior, la ligament. De fapt, am vrut să văd că mai pot. (…) Cred că nimic nu este întâmplător și probabil că locul meu este să fiu acasă”, a spus Elena Marin după ce a pierdut duelul. 

08-02-2024
22:02

Decizia luată de Zanni în Consiliul Tribal. Ce concurenți vor merge la duelul pentru eliminare

Zanni a luat o decizie importantă în cadrul Consiliului Tribal de la Survivor All Stars 2024. Faimosul este posesorul simbolului de imunitate, dar a decis să i-l ofere Anei. 

“Îl voi înmâna Anei și mi-l va da înapoi dacă mă voi întoarce în echipă. (…) Dacă mă întorc în echipă, voi avea grijă de el”, a spus Zanni în Consiliu, iar Ana a decis că nu-l va folosi acum. 

Jorge a fost nominalizarea echipei Faimoșilor pentru a merge la duelul pentru eliminare. Jador, posesorul colanului de imunitate, a decis ca Elena Marin să meargă la duel cu Jorge. 

De asemenea, Jador a ținut să-i ofere mâna lui Zanni, cu care a avut conflicte în ultimele zile, și să se împace cu acesta în urma tensiunilor dintre ei. 

08-02-2024
21:12

Roxana Nemeș, eliminată din motive medicale

Daniel Pavel a făcut un anunț important în cadrul Consiliului Tribal. Roxana Nemeș a fost nevoită să plece din competiție din motive medicale, după ce medicul a oferit detalii despre starea ei. 

Medicul a decis ca Faimoasa să primească tratamentul necesar și să plece acasă, deoarece nu-și mai poate continua parcursul în competiție. 

“A fost o onoare și o mândrie să fiu aici, printre cei mai buni”, a spus Roxana Nemeș înainte de le ura coechipierilor săi să fie mai buni.

08-02-2024
21:03

Războinicii au câștigat jocul de astăzi

Războinicii au reușit să câștige Jocul pentru Recompensă. Aceștia i-au învins pe cei din echipa Faimoșilor cu scorul de 7 – 2, astfel că se vor bucura de premiul anunțat de Daniel Pavel. 

Pentru Faimoși, emoțiile nu s-au terminat. Aceștia vor afla, în Consiliul Tribal, cine va fi concurentul eliminat din echipa lor, după ce au pierdut Jocul pentru Imunitate în ziua precedentă.

08-02-2024
20:44

Faimoșii și Războinicii se luptă pentru recompensă

În ediția de joi, 8 februarie 2024, Faimoșii și Războinicii dispută Jocul pentru Recompensă. Premiul este o adevărată surpriză pentru concurenți, care s-au bucurat atunci când Daniel Pavel a făcut anunțul. 

Este vorba despre mărgele de brânză cremoasă de la un cunoscut producător. Câștigătorii se vor bucura de o gustare delicioasă, care le va oferi o doză de energie pentru următoarele probe. 

Pe 8 februarie 2024 se va difuza o nouă ediție a emisiunii Survivor All Stars România. Faimoșii și Războinicii vor lupta într-un nou joc. Urmează o nouă eliminare în tribul roșu.

Survivor All Stars România, ediția din 8 februarie 2024. Ce se întâmplă în Republica Dominicană

Telespectatorii așteaptă cu sufletul la gură fiecare ediție a emisiunii Survivor All Stars România, difuzată în zilele de marți, miercuri și joi, de la 21:30.

ADVERTISEMENT

În ediția din 8 februarie 2024, va avea loc o nouă eliminare, de data aceasta în echipa Faimoșilor, care au pierdut Jocul pentru Imunitate. Jorge nu a participat la Jocul pentru Imunitatea personală, fiind la spital din cauza unor probleme, deși știe că acest lucru l-ar putea trimite la duel.

Jador este cel care a reușit să obțină Imunitatea personală, astfel că nu riscă să fie eliminat din competiție săptămâna aceasta. În această seară, cântărețul va decide cine va fi concurentul pe care îl va trimite la duel, unde va afla dacă rămâne sau nu.

ADVERTISEMENT

Săptămâna de Survivor ajunge la final pentru concurenți, care vor intra pe traseu pentru un nou joc. De data aceasta, Faimoșii și Războinicii se vor duela pentru o recompensă care le va aminti de casă, astfel că miza va fi una destul de mare.

În cadrul Consiliului Tribal, Daniel Pavel le va da concurenților o veste importantă. “Un anunț de maximă importanță în ceea ce privește unul dintre concurenți”, va spune prezentatorul.

ADVERTISEMENT

Pentru a afla despre ce concurent este vorba și ce se va întâmpla cu acesta, telespectatorii pot urmări noua ediție de la ora 21:30, la Pro TV, sau live pe Voyo. Totodată, se va afla și cine va fi concurentul pentru care Survivor se va termina.

Tensiuni în echipa Faimoșilor, la Survivor All Stars România 2024

Conflictele din echipa Faimoșilor sunt departe de a se termina. Jador și Zanni au avut mai multe înțepături în ultima vreme. După ce a câștigat colanul de imunitate, cântărețul l-a amenințat pe coechipierul său.

ADVERTISEMENT

“Pe Zanni îl votez, nu e clar? Te pup, Zanni! Te duci la duel cu Nemeș”, i-a spus interpretul de manele, însă Zanni nu s-a lăsat intimidat de cuvintele sale.

“Ți-e frică de mine că te-am pus la respect. Jador provoacă, dar nu la consilii și la ceremonii. Acum că l-am pus la respect și se simte presat”, a spus câștigătorul de la Survivor România 2021.

De asemenea, tensiunile vor continua și în ediția din această seară. “Cine se așteaptă ca eu să fiu doar bun se înșală”, va spune Jador la testimoniale.

ADVERTISEMENT
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat...
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat imediat dintr-o pușcărie din Bogota când au aflat cum o cheamă
Povestea nespusă a zilei când Reagan a fost împușcat. La Casa Albă domnea...
Povestea nespusă a zilei când Reagan a fost împușcat. La Casa Albă domnea haosul, în timp ce submarine rusești se apropiau periculos de Washington
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Au auzit strigăte disperate de sub pământ, iar când s-au apucat de săpat...
Au auzit strigăte disperate de sub pământ, iar când s-au apucat de săpat au dat peste un om în viaţă. Bărbatul din Moldova fusese îngropat de viu de patru zile
Un cunoscut milionar român a ajuns la sapă de lemn, la fel ca...
Un cunoscut milionar român a ajuns la sapă de lemn, la fel ca Irinel Columbeanu! Ce spune fiica lui: Vorbeşte cu extratereştrii
Minodora nu mai doarme cu soțul ei, după o căsnicie de 20 de...
Minodora nu mai doarme cu soțul ei, după o căsnicie de 20 de ani: "Tot am mai încercat, dar nu pot!"
O româncă, vedetă la cea mai mare televiziune din Italia după ce ar...
O româncă, vedetă la cea mai mare televiziune din Italia după ce ar fi sedus și înșelat un bătrân din Milano. Imagini incredibile cu femeia și jurnaliștii italieni
Alin Oprea rupe tăcerea, după 18 ani. Adevărul din spatele destrămării trupei Talisman
Alin Oprea rupe tăcerea, după 18 ani. Adevărul din spatele destrămării trupei Talisman
Iubitul Cristinei Cioran, ''show'' grotesc și clipe șocante în centrul Capitalei. Drogat, i-a...
Iubitul Cristinei Cioran, ''show'' grotesc și clipe șocante în centrul Capitalei. Drogat, i-a speriat pe trecători. Imagini cu un PUTERNIC IMPACT emoțional! VIDEO
Cuantumul despăgubirilor cerute de victimele lui Vlad Pascu în dosarul tragediei din 2...
Cuantumul despăgubirilor cerute de victimele lui Vlad Pascu în dosarul tragediei din 2 Mai: cel puțin 33 de milioane de euro. Cine va plăti
Veste bună pentru 3 milioane de pensionari. Vor primi o nouă tranșă de...
Veste bună pentru 3 milioane de pensionari. Vor primi o nouă tranșă de 1400 de lei, pe cardul de energie. Când intră în posesia banilor