Life

Câți bani dă Delia Matache pe un parfum. Nu orice român își permite ”fița”

Delia Matache a dezvăluit fanilor care e unul din parfumurile sale preferate, iar FANATIK a aflat câți bani ar fi dat pe el artista.
02.05.2023 | 15:35
Cati bani da Delia Matache pe un parfum Nu orice roman isi permite fita
Câți bani a dat Delia Matache pe un parfum. FANATIK a aflat prețul. Foto: Instagram/ pixabay.com. Montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Delia Matache este, dincolo de o artistă talentată și personaj de televiziune extrem de apreciat, o femeie foarte cochetă, care ține foarte mult ca aparițiile sale să fie impecabile. Și, de cele mai multe ori, chiar sunt.

Cât costă parfumul cu care se dă Delia Matache. Nu orice român își permite suma asta!

După ce a făcut celebru brandul de haine Moschino, existând chiar și o anecdotă cu vedeta pe tema hainelor sale colorate, despre care vă povestim în rândurile de mai jos, acum Delia se laudă pe Instagram cu unul din parfumurile sale preferate.

ADVERTISEMENT

Vedeta este fană a parfumurilor arăbești. Cel pe care l-a achiziționat recent (sau l-a primit cadou, cine știe?) este unul care se vinde, prin comandă online, cu aproximativ 360 de dolari. Mai exact, pentru parfumul Opus IV Amouage, vedeta ar fi scos din buzunar în jur de 1.600 de lei.

Cântăreața, parfum de 1.600 de lei

Pentru muritorii de rând, suma este una destul de mare, însă având în vedere că Delia este ea însăși un brand, 1.600 de lei e un chilipir! Spunem asta pentru că există parfumuri de marcă mult mai scumpe decât cel achiziționat de jurata de la iUmor.

ADVERTISEMENT

În plus, așa cum se știe deja, Delia câștigă sume serioase de bani. Nu doar din concerte, prețurile ei fiind piperate, iar show-ul senzațional, ci și de la Antena 1, acolo unde, vorbesc unii, ar primi un minimum de 10.000 de euro lunar.

Așa cum precizam în rândurile de mai sus, Delia nu a ascuns niciodată care sunt preferințele sale în materie vestimentară, chiar dacă nu e genul de vedetă care să promoveze non-stop produse pe rețelele de socializare. Și asta pentru că artista și le cumpără singură. Nu ”mocangește”, cum ar spune Oana Zăvoranu!

ADVERTISEMENT
delia parfum
Așa arată parfumul pe care Delia Matache a dat 1.600 de lei. Foto: Instagram Delia Matache

Vedeta are în garderobă haine de la Moschino

Una din firmele de la care Delia a luat cele mai multe haine este Moschino, iar pe seama acestui brand chiar s-a făcut o glumă pe Instagram. La un moment dat, o fană a întrebat-o de unde are un anumit articol vestimentar.

Delia, fată cumsecade, i-a scris numele celebrului brand. Tânăra, probabil având privirea încețoșată sau fiind, pur și simplu, într-un moment de confuzie, i-a replicat Deliei în felul următor: „Meschină ești tu!”. Internauta a citit, pare-se, în loc de ”o” litera ”e”.

ADVERTISEMENT

Despre pasiunea sa pentru hainele oversize, achiziționate nu doar de la brandul pomenit mai sus, vedeta a vorbit la un moment dat, recunoscând că poarte haine largi din cauza mentalității de la noi.

De ce poartă Delia Matache haine oversize

„Sunt o victimă a mentalități. Prefer să mă schimb într-o cameră goală. Nu pot să mă schimb lângă o altă fată. Am chestia asta din copilărie. Pentru mine, hainele sunt o formă de protecție. Și un soi de comoditate. Vreau să fiu protejată nonstop. Vreau să se uite lumea la mine ca la un copil.

Sunt o victimă a regimului în care am trăit și eu. Nu mă vezi cu decolteu. Eu nu știu cu ce să mă mai acopăr”, a povestit Delia Matache, la un moment dat, într-un podcast.

Jurata iUmor nu ține nicio cură de slăbire: „Trei zile am reușit să mănânc sănătos”

Cu privire la silueta pe care o acoperă cu haine largi, vedeta Antenei 1 susține că nu a fost niciodată adepta regimurilor de slăbire. „Trei zile am reușit să mănânc sănătos. Am încercat regimul ketogenic. Sunt obișnuită full carbohidrați. Am simțit, așa, o nefericire.

M-am luptat cu mine, apoi mi-am revenit. Posibil să mai încerc. Tot ce ține de zona culinară mănânc orice, oricând”, a mărturisit Delia Matache în urmă cu mai mulți ani în emisiunea „Agenția VIP” de la Antena Stars.

 

ADVERTISEMENT