Life

Câți bani a dat Gabriela Prisăcariu pe verighetă. Soția lui Dani Oțil a fost atentă la detalii

Ce sumă a plătit Gabriela Prisăcariu pe verigheta de lux. Partenera moderatorului Dani Oțil și-a dorit o bijuterie specială.
01.08.2023 | 19:05
Cati bani a dat Gabriela Prisacariu pe verigheta Sotia lui Dani Otil a fost atenta la detalii
Ce sumă a plătit Gabriela Prisăcariu pe verighetă. Partenera lui Dani Oțil și-a dorit o bijuterie specială. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Câți bani a dat Gabriela Prisăcariu pe verighetă. Soția lui Dani Oțil a fost atentă la detalii. Frumoasa blondină le-a arătat fanilor de pe Internet cum arată inelul pe care nu-l va mai scoate de pe deget de acum înainte.

Ce sumă a plătit Gabriela Prisăcariu pe verighetă. Partenera lui Dani Oțil și-a dorit o bijuterie specială

Ce sumă a plătit Gabriela Prisăcariu pe verighetă. Partenera lui Dani Oțil și-a dorit o bijuterie specială și nu s-a uitat la bani. A ales o bijuterie masivă din aur alb de 14 karate și cu diamante de 2.81 ct. Greutatea aproximativă a inelului este de 6.83 grame.

ADVERTISEMENT

În momentul de față, verigheta are o reducere de 25% și un preț de vânzare de 22.275 de lei. Inițial, magazinul oferea această bijuterie superbă la suma de 29.700 de lei. Modelul o adoră și este foarte încântată de ea.

De asemenea, cu această ocazie le-a spun internauților că soțul său e luat și că acest lucru se poate observa datorită verighetei de pe deget. Cea a prezentatorului de la Neatza cu Răzvan și Dani este una mai simplă.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, Gabriela Prisăcariu susține că bijuteria i se potrivește de minune partenerului de viață alături de care a ajuns la altar la 2 ani de la cununia civilă. Dani Oțil a simțit că s-a căsătorit a doua oară.

Gabriela Prisăcariu poartă bijuterii cu diamante
Gabriela Prisăcariu poartă bijuterii cu diamante. Cum arată verigheta. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Gabriela Prisăcariu, implicată 100% în desfășurarea nunții

Gabriela Prisăcariu s-a implicat 100% în desfășurarea nunții care a fost una de vis și pe care o va ține minte tot restul vieții sale. Blondina s-a ocupat de toate detaliile pentru că Dani Oțil a fost plecat de acasă timp de o săptămână înainte de cununia religioasă.

ADVERTISEMENT

„Doamne! Încă nu m-am dezmeticit, nu-mi vine să cred că a trecut nunta mea. A fost de vis, deci absolut superb totul. Vreau să-i mulțumesc lui Carmen Ioniță că mi-a îndeplinit toate dorințele.

Săraca… nu cred că mă mai suportă. Nu știu dacă știți, dar eu sunt Scorpion și la mine totul trebuie să fie perfect, adică cu o săptămână înainte am schimbat mesele… vă dați seama, ceva rău.

ADVERTISEMENT

Totul a ieșit absolut impecabil. Te ador și îți mulțumesc că încă vorbești cu mine și că nu mi-ai dat block”, a scris Gabriela Prisăcariu pe Instagram. Vedeta a publicat numeroase imagini de la nuntă.

ADVERTISEMENT