Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Dezvăluiri tari din vestiarul FCSB: „Gigi Becali le-a interzis jucătorilor să-l mai sune”

Gigi Becali le-a interzis jucătorilor de la FCSB să îl mai sune. Dezvăluirea a fost făcută exclusiv la Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici.
22.08.2023 | 15:30
Dezvaluiri tari din vestiarul FCSB Gigi Becali lea interzis jucatorilor sal mai sune
Dezvăluiri tari din vestiarul FCSB: „Gigi Becali le-a interzis jucătorilor să-l mai sune”. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Florin Gardoș a făcut câteva dezvăluiri tari la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. Fost campion cu FCSB în mandatul lui Laurențiu Reghecampf, Gardoș a povestit, printre altele, cum a reușit actualul tehnician al Universității Craiova să pună stop comunicării dintre jucători și patronul Gigi Becali.

Dezvăluiri tari din vestiarul lui FCSB

După victoria FCSB-ului cu Poli Iași, scor 2-1, Gigi Becali a dezvăluit că o parte dintre jucătorii săi s-au plâns că fac antrenamente prea „moi”. Declarația latinfundiarului din Pipera a fost pusă sub lupă la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

„(n.r – jucătorii s-au plâns de ce se întâmplă la antrenamente) Și noi ne-am plâns că alergam prea mult. Ne-am plâns la Valencia că ne încarcă prea mult, ne-am dus la președinte. Și ne-au zis stați să vedeți după două săptămâni cum o să fugiți. Fiecare antrenor are altă metodă. Nu știu (n.r – dacă nu sunt bune antrenamentele la FCSB), pentru că după cum văd eu, au rezultate”, și-a spus părerea Adrian Ilie.

În discuție a intervenit și Andrei Vochin, care a reamintit de ultimul mandat al lui Nicolae Dică la FCSB. La acea vreme, au apărut zvonuri conform cărora roș-albaștrii se plângeau de antrenamente prea lungi. „Au fost tot ăia care au zis că Dică făcea antrenamente prea lungi și tactice? Aceeași?”, s-a întrebat Vochin.

ADVERTISEMENT

Cum s-a impus Reghecampf la FCSB. „I-a luat banderola lui Tătărușanu”

Apoi, Florin Gardoș a povestit ce a făcut Laurențiu Reghecampf în 2012, atunci când a fost numit pentru prima dată antrenor la FCSB. Cu el la timonă, în perioada 2012-2014, roș-albaștrii au cucerit două titluri, o Supercupă și au bifat ultima prezență a unei echipe românești în grupele UEFA Champions League.

„Prima condiție a lui Reghe atunci când a venit la Steaua a fost aceea ca jucătorii să nu aibă refugiu la patron. Și a venit domnul Becali, nu în vestiar, dar eram vreo 7 jucători, veneam de la echipa națională și ne-a zis ‘bă, să vorbiți și cu ceilalți să nu mai veniți la mine’.

ADVERTISEMENT

Nu știu cine venea, că eu nu aveam niciun fel de relație de genul ăsta cu patronul. A fost foarte inteligent din punctul ăsta de vedere, pentru că antrenamentele erau foarte grele. Reghe i-a zis când a venit: ‘Prima condiție ca să vin la echipă e să nu vină jucătorii la tine să se plângă’. Gigi ne-a zis ‘orice se întâmplă nu mă sunați, nu ziceți nimic, vreau să îl las pe omul ăsta să facă treaba’”, a dezvăluit Gardoș.

„Știi cum a început Reghe? Tătărușanu era căpitan. Am plecat în cantonament în Austria, iar la micul dejun Tătă a întârziat maxim 2 minute și  Reghe i-a luat banderola. I-a luat-o și nu a mai fost căpitan în acea perioadă. Eram vreo 6 jucători , care am venit mai târziu în cantonamentul din Austria de la echipa națională. I-a luat banderola și a primit și amendă și a fost Bourceanu numit căpitan.

ADVERTISEMENT

Știți ce mi-a făcut mie Reghe? Am greșit câteva pase la un antrenament. La final, de față cu toată lumea, mi-a zis ‘Gardoș dacă ai impresia că ai venit aici de la națională…’ Eu am înțeles mesajul. Voia să transmită un mesaj. Și era nevoie pentru că erau mulți jucători veniți personalități și exista indisciplină la echipă. Cred că asta a fost una dintre principalele lui calități atunci”, a conchis fostul fundaș.

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI este în direct în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul nostru FANATIK.RO. Emisiunea va fi în premieră de la ora 17:30 și pe canalul de YouTube, dar și pe pagina de Facebook.

Dezvăluiri tari din vestiarul FCSB: „Gigi Becali le-a interzis jucătorilor să-l mai sune”

ADVERTISEMENT