Life

Câți bani a primit Bianca Drăgușanu pentru două săptămâni la Asia Express. Putea lejer să-și cumpere un apartament

Suma cu care a fost plătită Bianca Drăgușanu pentru două săptămâni la Asia Express. Putea să-și cumpere un apartament, lejer.
25.04.2023 | 11:19
Cati bani a primit Bianca Dragusanu pentru doua saptamani la Asia Express Putea lejer sasi cumpere un apartament
Bianca Drăgușanu a participat în sezonul 2 de la Asia Express. Sursa foto: Antena 1
ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu a făcut dezvăluiri despre participarea la Asia Express, din 2019. Fosta asistentă TV a rezistat doar două săptămâni în competiție, dar se laudă că a primit bani frumoși. Cu suma își putea achiziționa rapid un apartament.

Cu câți bani a fost plătită Bianca Drăgușanu la Asia Express. Pentru doar două săptămâni a primit zeci de mii de euro

”M-au momit cu bani mulți”, spune Bianca Drăgușanu despre momentul când a acceptat provocarea Asia Express, unde a parcurs câteva probe alături de sora sa, Oana. Deși aceasta din urmă mai voia să stea, Bianca a refuzat cu orice preț, sătulă de dificultățile întâmpinate.

ADVERTISEMENT

Suma de 50.000 de euro a încasat-o vedeta pentru 14 zile la Asia Express. În urma experienței trăite, care nu i-a plăcut deloc, și-a promis că nu va mai lua parte la astfel de emisiuni, ”nici măcar pentru un milion de euro”. America Express, care s-a difuzat pentru prima oară anul acesta, sau Survivor România sunt excluse din obiectivele sale.

Actuala prezentatoare de pe Kanal D2 a ținut să sublinieze că nu este adepta unor competiții grele, fiindcă are o situație financiară foarte bună. Eu nu-s săracă”, sunt afirmații recente ale sale, în același timp precizând că are o viață frumoasă.

ADVERTISEMENT

”La Asia Express m-au momit cu bani mulți. M-am dus cu sora mea. Ea mai voia să stea. Îmi dădeau 50.000 de euro pentru două săptămâni. Am plecat cât am putut de repede. Le-am zis că nu mă mai prind pe acolo.

Nu m-aș mai duce la niciun astfel de show, nici la Survivor, nici la America Express. Nici măcar pentru un milion de euro. Eu nu-s săracă, nu am nevoie. Sunt foarte bine cu viața mea! Mă iubesc așa cum sunt!”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru cancan.ro

ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu, episoade de nervozitate la Asia Express

Bianca Drăgușanu a avut mai multe episoade de nervozitate câtă vreme a participat la Asia Express. Unele probe nu le-a mai făcut corespunzător și a făcut, totodată,  ”spectacol” în văzul oamenilor. ”Dați-mi bani dacă vă uitați ca la circ!” este una dintre reacțiile sale din ultimul episod.

”În fiecare zi suntem mai obosiți, mai înfometați, mai murdari. Psihic nu știu dacă o mai duc mult, iar fizic nu mă mai țin picioarele”, spunea Bianca Drăgușanu în timp ce lua parte la Asia Express, în sezonul 2, din 2019.

ADVERTISEMENT

În cele din urmă, staff-ul de la Asia Express a cedat plângerilor repetate ale Biancăi Drăgușanu. A fost lăsată să plece acasă, invocând ca motiv teama de a nu-și risca sănătatea. În locul ei și al surorii sale, au rămas Margherita de la Clejani și Iuliana Luciu.

ADVERTISEMENT