Life

Ce scrie pe ceasul de 100.000 de euro primit de Bianca Drăgușanu de la Gabi Bădălău. Blondina a apărut cu el recent

Bianca Drăgușanu a apărut cu ceasul de 100.000 de euro pe care l-ar fi primit de la iubitul ei, Gabi Bădălău. Ce este gravat pe el?
18.02.2023 | 14:50
Ce scrie pe ceasul de 100000 de euro primit de Bianca Dragusanu de la Gabi Badalau Blondina a aparut cu el recent
Bianca Drăgușanu, vedetă de televiziune. Foto: YouTube
ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu a primit o serie de cadouri scumpe de la partenerii săi, iar unul dintre ele, cel oferit de actualul iubit, Gabi Bădălău, are o însemnătate aparte pentru vedetă.

Ceasul primit de Bianca Drăgușanu de la Bădălău are gravate literele GB

Invitată în emisiunea „Fiță cu Adiță” de pe YouTube, Bianca Drăgușanu s-a afișat cu ceasul evaluat la 100.000 de euro, un Rolex Daytona Full Gold (potrivit cancan.ro). Realizatorul show-ului de pe canalul theXclusive i-a oferit un inel cadou blondinei, cerându-i în schimb bijuteria placată în diamante pe care o purta pe mâna stângă.

ADVERTISEMENT

Evident… Adiță doar a vrut să vadă cum îi stă cu acesta, căci Bianca nu i l-ar fi dat la schimb și asta pentru că ține foarte mult la cadoul primit de la iubitul ei.

Adiță a descoperit că pe ceas sunt gravate două litere: GB. Este evident pentru toată lumea că acestea sunt inițialele numelor celor doi porumbei, Gabriel și Bianca. 

ADVERTISEMENT

În spirit de glumă, rugată să spună de la ce vin aceste două litere, Bianca a dres busuiocul spunând că înseamnă „Grande Bianca”. Toată lumea a înțeles, însă, adevărata semnificație.

Blondina nu le înțelege pe bombardierele vicioase din cluburi

În cadrul aceleiași emisiuni, Bianca a mărturisit că i s-a întâmplat, în trecut, să rămână fără darurile primite de la foștii ei. Unii din ex-partenerii prezentatoarei de la Kanal D i-au cerut cadourile înapoi după despărțire.

ADVERTISEMENT

Vedeta a aruncat și câteva săgeți către anumite domnișoare care sunt surprinse în ipostaze compromițătoare în cluburile din Capitală. Bianca spune că este foarte urât să vezi o femeie care ”trage din balon” și bea până nu se mai ține pe picioare.

„Eu nu le înțeleg pe bombardierele astea sau ce sunt ele, care după ce că beau și fumează mai și trag din baloanele alea, frate. E foarte urât să vezi o femei amețită, băută! Darămite cu un balon din ăla în gură. Eu nu înțeleg.

ADVERTISEMENT

Mă scuzați. Asta sunt eu. Dacă s-a simțit vreo din asta, mai trage două baloane și îi trece”, a spus destul de siderată Drăgușanu.

 

ADVERTISEMENT