Life

Câți bani are Ibrahim, soțul Ralucăi Pastramă! Secretul din trecutul tânărului, dezvăluit

Ibrahim și Raluca Pastramă s-au căsătorit pe 11 iunie, au devenit părinți pe 13 iunie și, acum, formează o familie fericită care nu are grija viitorului lor financiar, el provenind dintr-o familie cu bani mulți.
14.06.2022 | 18:41
Cati bani are Ibrahim sotul Ralucai Pastrama Secretul din trecutul tanarului dezvaluit
Ibrahim, sotul Ralucăi Pastramă, provine dintr-o familie bogată, dar ascunde un mare secret în trecutul lui / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

După divorțul de Pepe, Raluca a fost cât se poate de discretă în ceea ce privește relația pe care și-a făcut-o. Ibrahim și bruneta au decis să anunțe în ultimul moment sarcina, în această primăvară, la doar câteva zile după ce s-a aflat că iubita lui Pepe, fostul soț al Ralucăi, așteaptă un copil. Căsătoriți de câteva zile, cei doi au devenit părinți unei fetițe, Maryam, și formeză o familie fericită, suficient de avută pentru a nu avea nicio problemă, în viitor. Pe de altă parte, discreția de acum a lui Ibrahim nu îi era caracteristică cu ceva ani în urmă, pe când se certa cu Nicolae Guță pentru inima celebrei Beyonce de România.

Ibrahim, soțul Ralucăi Pastramă, relație cu Beyonce de România

Prezentat în presă ca om de afaceri, Ibrahim este, de fapt, doar moștenitorul unui om de afaceri de succes. Mai exact, conform datelor FANATIK, Ibrahim nu deține nicio companie pe numele său, dar, în schimb, lucrează pentru cele ale rudelor sale mai avute.

ADVERTISEMENT

E adevărat, de-a lungul timpului, Ibrahim nu a părut să ducă niciodată lipsă de bani, el fiind în postura să își permită orice capriciu. Fie că vorbim de mașini puternice, fie că vorbim de cadouri generoase divelor cu care a avut diverse relație, tânărul de origine arabă nu a fost niciodată avar.

De altfel, chiar și diamantul pe care i l-a dăruit, la logodnă, celebrei Raluca Pastramă a costat câteva mii de euro, iar de câteva luni bune o copleșește cu daruri care mai de care mai scumpe. Din informațiile FANATIK, Ibrahim nu s-a uitat la bani când a fost momentul să organizeze cununia civilă, cheltuind sume serioase.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă nu are firma pe numele său, actualul soț al Ralucăi Pastramă este răsfățatul familiei. Tatăl lui este un om de afaceri foarte abil, companiile pe care le deține având cifre de afaceri de milioane. Lei sau euro, nu contează. Iar profiturile, sunt de asemenea, impresionante.

Ce afaceri are familia lui Ibrahim. Profiturile sunt impresionante

Conform datelor raportate la ANAF și consultate de FANATIK, familia lui Ibrahim deține două companii care activează în domeniul imobiliar și care, de-a lungul anilor, au adus profituri impresionante în conturi. În ciuda faptului că sectorul imobiliar a fost afectat de anii de pandemie, cele două firme au reușit totuși să aibă succes.

ADVERTISEMENT

Astfel, compania Smart – Expo Corporation, care se ocupă cu închirierea și subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate, a reușit, în 2021, să aibă o cifră de afaceri de aproape 5 milioane de lei, simțitor mai mică însă decât în anii anteriori în care obținea, în medie, peste 6,5 milioane.

Profitul firmei familiei lui Ibrahim a fost și el în scădere față de anii anteriori, dar, cu toate acestea, tot a reușit să obțină aproape un milion de lei, adică în jur de 200.000 de euro. E adevărat, abia la două treimi față de 2020 sau 2019 și nici jumătate din cel făcut în anii anteriori.

ADVERTISEMENT

Cea de-a doua companie a familiei, M.K. Rom Factor, a obținut o cifră de afaceri mai mică decât pierderile suferite. Astfel, cei aproape 130.000 de lei nu au fost suficienți să acopere cei peste 310.000 de lei pierduți.  În 2020, conform raportărilor făcute la ANAF, firma a avut un profit de aproape 3,4 milioane de lei, ceea ce înseamnă că a câștigat aproape 700.000 de euro.

Tânărul soț al Ralucăi Pastramă, în scandal cu Nicolae Guță

Cu ceva ani în urmă, Ibrahim devenise un obișnuit al presei tabloide de la noi. Se iubea, cu foc, cu Beyonce de România, femeia părăsită de celebrul Nicolae Guță înainte să devină mama fetiței manelistului, ajungând să se certe, la televizor, chiar și cu interpretul de manele.

Relația celor doi a durat câțiva ani buni, până prin 2017, iar certurile și scandalurile dintre ei, urmate de împăcări, au făcut deliciul presei de scandal din România. Ba chiar mai mult, la un moment dat, în 2016, între cei doi se discuta chiar și de o nuntă.

Ibrahim si Beyonce de Romania
Ibrahim și Beyonce de România s-au iubit, cu mare scandal, ani la rândul

Cu toate acestea, un an mai târziu, relația lor s-a rupt brusc, iar cei doi nu s-au mai împăcat, mai ales că familia lui Ibrahim nu a acceptat-o pe Beyonce de România, pe numele ei real Mădălina Dumitriu.

De atunci, Ibrahim a cam dispărut din peisajul celebrităților autohtone, iar relațiile pe care le-a avut, cu diverse domnișoare, au fost mai discrete decât aventura cu Beyonce de România.

Nici Raluca, soția lui Ibrahim, nu stă tocmai rău cu banii

La divorțul de Pepe, Raluca a rămas cu grădinița pe care o deschisese alături de cântăreț. Iar rezultatele financiare obținute de firmă sunt impresionante, firma fiind ”pe plus”, conform raportărilor oficiale, ceea ce înseamnă că preșcolarii educați acolo sunt mulțumiți de ce se petrece la ”grădi”.

Datele consultate de FANATIK indică faptul că firma Rosa Maria Music, compania deținută de Raluca, actuala soție a lui Ibrahim, a avut o cifră de afaceri de aproape 600.000 de lei și un profit net de 72.000 de lei, adică 12.000 de euro.

FANATIK a încercat să îl contacteze pe Ibrahim pentru a discuta cu acesta pe tema evenimentelor din ultima vreme din viața lui, dar acesta a insistat că vrea să își trăiască fericirea cât mai departe de public.

ADVERTISEMENT