Life

Câți bani are în conturi, de fapt, Șerban Huidu de pe urma emisiunii Cronica Cârcotașilor. Ce avere are: ”Mai de mult am făcut milionul”

Ce sume a adunat Șerban Huidu, în realitate, datorită show-ului Cronica Cârcotașilor. Declarația prezentatorului de la Prima TV.
08.11.2023 | 15:15
Cati bani are in conturi de fapt Serban Huidu de pe urma emisiunii Cronica Carcotasilor Ce avere are Mai de mult am facut milionul
Ce sume a adunat Șerban Huidu, în realitate, datorită show-ului Cronica Cârcotașilor. Declarația prezentatorului de la Prima TV. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Câți bani are în conturi, de fapt, realizatorul român în vârstă de 47 de ani de pe urma emisiunii Cronica Cârcotașilor. Ce avere are. Moderatorul recunoaște că a trecut ceva vreme de când a făcut primul milion de euro.

Ce sume a adunat Șerban Huidu, în realitate, datorită show-ului Cronica Cârcotașilor. Declarația prezentatorului de la Prima TV

Ce sume a adunat Șerban Huidu, în realitate, datorită show-ului Cronica Cârcotașilor. Declarația prezentatorului de la Prima TV are legătură cu finanțele pe care le-a strâns de pe urma carierei în televiziune.

ADVERTISEMENT

Fratele mai mare al lui Vlad Huidu de la America Express nu are grija zilei de mâine și știe ce ar face dacă emisiunea pe care o moderează se oprește definitiv. Vedeta se va odihni mai mult, va citi sau pur și simplu va sta.

Asta datorită faptului că partea financiară este una foarte bună. Jurnalistul este liniștit din acest punct de vedere și dezvăluie că a făcut primul milion de euro în urmă cu multă vreme. În plus, spune că are ceva bani în conturi.

ADVERTISEMENT

„Mai de mult am făcut milionul. Nu știu să-ți spun acum. Nu partea financiară e importantă, până la urmă. Dar fac și eu ca Țiriac, «milioanele, că am mai multe»!”, a declarat Șerban Huidu pentru cancan.ro.

Șerban Huidu, avere în domeniul imobiliar

Șerban Huidu a făcut avere din imobiliarele în care și-a investit toți banii câștigați la Cronica Cârcotașilor. Vedeta de la Prima TV a urmat exemplu lui Dan Negru care a făcut exact același lucru cu finanțele sale.

ADVERTISEMENT

A construit câteva case pe care le-a închiriat, fiind de părere că este foarte complicat să se apuce de ceva ce nu știe să facă. Prezentatorul a mers la sigur, mai ales că a terminat ASE-ul și are inclusiv un master în economie.

Și aceasta nu este singura sursă de venit pe lângă cele din televiziune. În plus, lucrează cu fratele său mai mic la podcast-ul cumnatei sale, Giulia, însă niciodată nu se va lăsa convins să investească în criptomonede.

ADVERTISEMENT

„E greu să mă convingi cu specule de-alde criptomonede, de-alde piața de capital. Cine spune că azi are un leu și mâine face doi greșește flagrant”, a spus Șerban Huidu în emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai, conform libertatea.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: