Life

Câți bani au câștigat Codruța și Valentin Sanfira la nuntă? ”Plicurile erau pe mese, puse toate la grămadă”

Codruța și Valentin Sanfira s-au căsătorit, iar martori le-au fost aproximativ 500 de invitați care nu s-au zvârcit atunci când a venit vorba de dar.
17.10.2022 | 16:41
Cati bani au castigat Codruta si Valentin Sanfira la nunta Plicurile erau pe mese puse toate la gramada
Câți bani au făcut la nuntă Codruța și Valentin Sanfira. Sursa foto: instagram/ montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Codruța Sanfira, fostă Filip, este o artistă de muzică pop, care a devenit cunoscută alături de partenerul ei de viață, Valentin Sanfira, interpret de muzică populară. Cei doi porumbei și-au unit destinele și în fața lui Dumnezeu, sâmbătă, 15 octombrie, iar FANATIK are detalii de culise și a aflat câți bani au câștigat la nuntă.

Ce sumă de bani au câștigat Codruța și Valentin Sanfira la nuntă?

Showbiz-ul românesc a chefuit în weekend când Codruța și Valentin Sanfira s-au căsătorit religios și au petrecut înconjurați de familii și de prieteni. Nuntă mare, cheltuieli multe, dar și un dar pe măsură de la cei aproximativ 500 de invitați care au participat la marele eveniment.

ADVERTISEMENT

Nunta anului, așa cum a fost considerată de o parte dintre invitați, a început acasă la cei doi îndrăgostiți, pe lacul Snagov, acolo unde Sanfira și-a văzut pentru prima dată iubita în minunata rochie de mireasă care a purtat semnătura Cerei Mihăilescu. Prima rochie, cea de la Biserică, pentru că, la petrecere cântăreața a schimbat rochia de mireasă cu o salopetă asortată cu o pălărie elegantă.

A urmat momentul plin de încărcătură emoțională, când trimisul lui Dumnezeu pe pământ, preotul le-a oficializat slujba de căsătorie la biserica Buna Vestire din Corbeanca. Nașii, familia, dar și prietenii le-au fost alături pas cu pas și le-a fost martori când și-au făcut cele mai sincere promisiuni.

ADVERTISEMENT

Cât a fost darul la nunta artiștilor? Suma e uriașă

Unul dintre invitații de la nunta Codruței cu Valentin Sanfira, care a dorit să își păstreze anonimatul, ne-a mai spus că inedit la nuntă a fost faptul că plicurile nu au fost nominale, ci au fost puse la comun, semn că nu s-a pus accent pe bani.

Asta nu însemnă că plicurile au lipsit, ci doar că au fost puse pe mese lângă aranjamentele de flori. Cine dorea, se servea. Suma de bani pe care au strâns-o cei doi proaspăt însurăței, la un calcul simplu, e una frumușică. 2.500 de lei plătiți de cele 250 de perechi, dă un rezultat de 625.000 de lei, cu aproximație 125.000 de euro. Asta fără să mai punem cât au dăruit nașii sau familia. Deci, nu e rău.

ADVERTISEMENT

”Cam 2000-2500 de lei pentru două persoane. Ce am mai auzit de la o altă familie. De nași nu știu, că nu a discutat nimeni asta, așa, pe față. Plicurile erau pe mese, puse toate la grămadă lângă un buchet de flori. Te serveai. Dacă voiai dădeai, nu au făcut nunta pentru bani. Nu cred că au făcut chestia asta ca să oblige pe cineva să plătească”, ne-a mai declarat invitata de la nunta Codruței cu Valentin Sanfira.

Dansul mirilor, încurcat de rochia de mireasă

Petrecerea care a încheiat ziua a avut loc într-o locație selectă din Bolintin Vale, Monato Events, locație deținută de familia Bădălău. Semn că totul a fost gândit până la ultimul detaliu și nimic nu a fost ieftin deloc, ba din contră, am spune că au scos din buzunar o sumă considerabilă pentru a-și face toate poftele.

ADVERTISEMENT

Unul dintre invitații prezenți la party, a declarat, în premieră, pentru FANATIK că atmosfera a fost minunată și s-a dansat foarte mult, dar nu a lipsit de la eveniment și un moment mai puțin plăcut. Că de, nu e nuntă fără complicații. Ceea ce nu s-a spus și nu s-a văzut a fost clipa în care dansul mirilor, deși a fost prezentat de amfitrionul serii, Cătălin Măruță, a fost întrerupt. Prima rochie a miresicii i-a dat o mică bătaie de cap și a avut nevoie de creatoarea de modă pentru ai prinde trena imensă.

S-a dansat foarte mult. Când am ajuns a zis Măruță pentru dansul mirilor că au pregătit un moment și a început melodia. Au plecat ei de la ușă spre interiorul scenei și atunci, creatoarea de modă care i-a făcut rochiile Codruței, s-a oprit lângă ei să îi prindă trena ca să poată face dansul mirilor. Și a durat puțin acolo. Au oprit piesa și a continuat când au ajuns pe ring”, ne-a povestit unul dintre invitații prezenți la nuntă.

Moment inedit la nunta anului! Concurs de shot-uri: ”Moldovenii cu oltenii”

Și pentru că a fost o nuntă de artiști, nu puteau să lipsească momentele inedite pregătite pentru invitați. Atât provocări, cât și invitați de seamă au fost un deliciu pentru petrecăreți.

A mai fost provocarea între ei: moldovenii cu oltenii, la shot-uri. Au cântat Connect-r, Cleopatra Stratan. Edward Sanda și multe alte persoane publice au mai fost alături de ei”, a mai spus sursa noastră.

Să ne reamintim că Valentin Sanfira și partenera lui s-au cununat religios în 2020 și au amânat nunta religioasă și petrecerea de două ori.

ADVERTISEMENT
Tags: