Life

Primele imagini de la nunta lui Valentin Sanfira și Codruța Filip. Cum arată rochia purtată de artistă

Primele poze de la ceremonia religioasă dintre Valentin Sanfira și Codruța Filip. Ținutele purtate de miri în ziua cea mare.
15.10.2022 | 18:03
Primele imagini de la nunta lui Valentin Sanfira si Codruta Filip Cum arata rochia purtata de artista
Primele poze de la ceremonia religioasă dintre Valentin Sanfira și Codruța Filip. Ținutele mirilor. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Primele imagini de la nunta renumitului cântăreț de muzică populară cu partenera sa de viață. Cum arată rochia purtată de artistă la ceremonia religioasă care a avut loc în cursul zilei de sâmbătă, 15 octombrie 2022.

Primele poze de la ceremonia religioasă dintre Valentin Sanfira și Codruța Filip. Ținutele mirilor

Valentin Sanfira și Codruța Filip și-au unit destinele, după ce în ultima vreme au fost nevoiți să amâne evenimentul. Cei doi artiști au ales să se căsătorească într-o ceremonie la care au luat parte prietenii și apropiații.

ADVERTISEMENT

Interpretul de muzică populară a optat pentru un costum negru, cămașă albă și papion, în timp ce artista a strălucit într-o rochie de prințesă, cu mâneci lungi, în ton cu vremea de toamnă. Domnișoarele de onoare au purtat toate aceeași ținută.

„Ne-am căsătorit. Mergem la petrecere”, a spus cântărețul după ce s-a căsătorit cu aleasa inimii sale, într-o filmare de pe Instagram.

ADVERTISEMENT

„În sfârșit. Avem verighete”, a completat artista, care este în culmea fericirii și care abia așteaptă să petreacă alături de cei dragi în această seară.

Codruța Filip și domnișoarele de onoare
Codruța Filip și domnișoarele de onoare. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Valentina Sanfira și Codruța Filip, nuntă cu tradiții

Valentina Sanfira și Codruța Filip au organizat o nuntă mare, de la care nu au lipsit tradițiile: de la bărbieritul mirelui până la atmosfera care a fost întreținută de doi soți cântăreți: Marian și Ana Maria Mexicanu.

ADVERTISEMENT

Unirea destinelor a avut loc la Biserica Buna Vestire din Corbeanca, unde cei doi parteneri de viață au ajuns însoțiți de nași și familie. Artiștii au reușit să se căsătorească după ce au amânat nunta din cauza pandemiei de coronavirus.

Povestea de dragoste dintre cântăreți durează de ceva vreme, Valentin Sanfira precizând la un moment dat că tânăra i-a intrat la inimă din prima secundă. De atunci sunt de nedespărțit.

ADVERTISEMENT

 „M-am îndrăgostit de ea într-o secundă și am uitat de tot în acele clipe. Nu mi s-a întâmplat acest lucru niciodată, mai ales că eu am mai avut până acum relații și ea știe acest lucru, nu i-am ascuns nimic.

M-am uitat la ea și mi-am zis în gând: Doamne ce fată frumoasă și simplă, așa cum mi-am dorit eu!”, spunea artistul în trecut, scrie stiridirecte.ro.

ADVERTISEMENT