Sport

Câți bani au câștigat echipele calificate în sferturile Cupei României Betano. Bonusurile pentru calificarea în semifinale

Câți bani și-au asigurat echipele calificate în sferturile Cupei României Betano. Ce premii financiare vor obține echipele pentru calificarea în semifinale.
04.04.2023 | 14:25
Cati bani au castigat echipele calificate in sferturile Cupei Romaniei Betano Bonusurile pentru calificarea in semifinale
Câți bani au câștigat echipele calificate în sferturile Cupei României Betano. Foto: FRF.ro.
ADVERTISEMENT

A fost anunțat programul complet al sferturilor Cupei României Betano care va avea loc la mijlocul acestei săptămâni. Cele patru partide de dispută într-o singură manșă, iar victoria în sferturi este premiată cu 25.000 de euro.

Câți bani au câștigat echipele calificate în sferturile Cupei României Betano

Programul din sferturile Cupei României Betano va fi deschis marți, 4 aprilie, de la ora 19:00, de confruntarea UTA Arad – FC U Craiova 1948. Hermannstadt – ”U” Cluj, Sepsi – Mioveni și CFR Cluj – FC Argeș sunt celelalte partide care completează tabloul sferturilor.

ADVERTISEMENT

Pe lângă formatul Cupei României Betano, care s-a schimbat începând din actuala stagiune, au existat diferențe și în ceea ce privește premierea. Federația Română de Fotbal a mărit câștigurile financiare totale de la 800.000 de euro la 1.200.000 milioane de euro. Pentru fiecare punct adunat în faza grupelor, echipele au câștigat câte 4.000 de euro. Sepsi, calificată în sferturile de finală, este lider din acest punct de vedere cu 36.000 de euro, sumă adunată în faza grupelor.

În sferturi, victoria și, implicit, calificarea în semifinale este premiată cu 25.000 de euro. Mai departe, un triumf în penultimul act este recompensat cu 50.000 de euro. Finalista va mai câștiga 10.000 de euro, în timp ce câștigătoarea competiției va primi premiul cel mare de 240.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Sumele obținute în faza grupelor de cele opt sfertfinaliste:

  • Sepsi – 36.000 de euro
  • FC U Craiova 1948 – 28.000 de euro
  • UTA Arad – 28.000 de euro
  • CS Mioveni – 24.000 de euro
  • CFR Cluj – 20.000 de euro
  • U Cluj – 20.000 de euro
  • Hermannstadt – 24.000 de euro
  • FC Argeș – 20.000 de euro

Programul complet al sferturilor de finală din Cupa României Betano

După partida de deschidere a sferturilor Cupei României Betano, care va avea loc pe arena Francisc von Neuman, din Arad, care le pune față în față pe UTA și FC U Craiova 1948, marți, 4 aprilie, ora 19:00, va urma confruntarea Hermannstadt –  ”U” Cluj, care este programată miercuri, 5 aprilie, ora 19:00.

ADVERTISEMENT

Joi, 6 aprilie, sunt programate ultimele două meciuri din sferturile de finală ale Cupei României Betano. Cu începere de la ora 18:00, este programată partida Sepsi – CS Mioveni, în timp ce de la ora 21:00, CFR Cluj primește vizita celor de la FC Argeș.

Meciurile din sferturile de finală ale Cupei României Betano se desfășoară pe terenul echipelor care și-au câștigat grupa în faza precedentă. Se știu deja și împerecherile din semifinale, astfel, câștigătoarea meciului Sepsi – Mioveni va înfrunta în careul de ași câștigătoarea partidei CFR Cluj – FC Argeș.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, echipa victorioasă din duelul Hermannstadt – ”U” Cluj joacă pentru un loc în finală cu învingătoarea din duelul UTA Arad – FC U Craiova 1948. Finala Cupei României Betano va avea loc pe 24 mai 2023, înaintea ultimei etape din play-off-ul și play-out-ul SuperLigii.

CFR Cluj joacă în Cupa României Betano între derby-urile cu Universitatea Craiova și FCSB

CFR Cluj are un program de foc în această perioadă. După remiza din Bănie, scor 1-1 cu Universitatea Craiova, campioana României joacă în Gruia cu FC Argeș în sferturile Cupei României Betano. Pentru formația lui Dan Petrescu urmează derby-ul cu FCSB, duminică, 9 aprilie, de la ora 21:00.

CFR Cluj a câștigat grupa din Cupa Româniai Betano din care a mai făcut parte ”U” Cluj, Farul, Rapid, CSC Dumbrăvița și CSM Alexandria. Ardelenii au terminat la egalitate cu echipa lui Ioan Ovidiu Sabău și Farul lui Gică Hagi, însă au avut un golaveraj mai bun.


  • 1,50 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „Sepsi se califică în timp regulamentar” la meciul Sepsi –  CS Mioveni

ADVERTISEMENT