Life

Câți bani au câștigat Ionuț Rusu și George Tănase pentru patru săptămâni la America Express. Suma nu e deloc mică

Câți bani au câștigat Ionuț Rusu și George Tănase pentru patru săptămâni petrecute la America Express. Este vorba despre o sumă generoasă.
16.11.2023 | 19:31
Cati bani au castigat Ionut Rusu si George Tanase pentru patru saptamani la America Express Suma nu e deloc mica
Ionuț Rusu și George Tănase, eliminați de la America Express. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Ionuț Rusu și George Tănase au fost eliminați de la America Express, dar au câștigat o sumă generoasă de bani pentru patru săptămâni în competiție. Echipa formată din cei doi comedianți a fost a doua eliminată.

Câți bani au câștigat Ionuț Rusu și George Tănase pentru participarea la America Express. Cei doi au petrecut patru săptămâni în competiție

Competiția America Express este una dificilă pentru concurenți, care au de îndeplinit misiuni grele pe Drumul Soarelui. După patru săptămâni, George Tănase și Ionuț Rusu au fost eliminați.

ADVERTISEMENT

Înainte de eliminarea celor doi comedianți, Cleopatra Stratan și Edward Sanda au plecat din concurs. Ionuț Rusu și George Tănase au intrat la proba pentru ultima șansă, dar nu au mers mai departe.

Echipa celor doi a fost ultima ajunsă la Irina Fodor, iar soarele a fost roșu pentru ei, ceea ce înseamnă eliminarea din competiție. Au luptat contra echipelor formate din Laura Giurcanu și Sânziana Negru și Ada și Tony Galeș.

ADVERTISEMENT

“Asta este, nu-i problemă! Ne-a făcut o deosebită plăcere! Vă mulțumim, ne-am distrat!”, au spus cei doi comedianți după ce au aflat că vor pleca acasă.

Colegilor le-a părut foarte rău de plecarea lui George Tănase și a lui Ionuț Rusu. De exemplu, Ada Galeș a spus despre cei doi că “ne pare rău că pleacă băieții! Îmi par niște oameni ok, buni și amuzanți”.

ADVERTISEMENT

“Am avut întotdeauna o simpatie față de băieți, de când ne-am cunoscut!”, a adăugat și Sânziana Negru atunci când a aflat că cei doi comedianți sunt următorii care vor părăsi competiția.

Deși au petrecut doar patru săptămâni în competiție, cei doi comedianți au avut parte de o experiență unică. De altfel, au primit și o sumă generoasă de bani pentru perioada petrecută pe Drumul Aurului.

ADVERTISEMENT

Potrivit informațiilor dezvăluite de Cancan.ro, Ionuț Rusu și George Tănase au încasat, fiecare, câte 1.500 de euro pentru fiecare săptămână petrecută în reality show-ul de la Antena 1. Astfel, pentru patru săptămâni la America Express, cei doi au plecat acasă cu câte 6.000 de euro.

Pe de altă parte, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, care au părăsit competiția mai devreme, nu au primit aceeași sumă de bani. Astfel, cei doi au câștigat împreună 9.000 de euro.

ADVERTISEMENT