Life

Câți bani câștigă iubita lui Mircea Badea din programele de slăbit. Carmen Brumă obține o mică avere cu aceste sfaturi

Carmen Brumă este într-o formă fizică de invidiat datorită stilului de viață sănătos și programelor pe care le-a scos la vânzare de-a lungul timpului. Cu ce sumă se pot cumpăra acestea.
15.01.2022 | 16:43
Cati bani castiga iubita lui Mircea Badea din programele de slabit Carmen Bruma obtine o mica avere cu aceste sfaturi
Carmen Brumă, ghiduri pentru a fi sănătos și în formă. Cu câți bani le vinde vedeta. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină câștigă o mică avere din programele de slăbit și sfaturile pe care le distribuie pe rețelele de socializare. Vedeta are mai multe ghiduri pe care le promovează.

Iubita prezentatorului Mircea Badea are foarte multe sfaturi de nutriție pe care le-a implementat în cadrul unor programe pe care le vinde contra unor prețuri destul de mici.

ADVERTISEMENT

Carmen Brumă ajută oamenii și în special, femeile să intre în hainele preferate, să dea jos surplusul de grăsime, cât și să trăiască sănătos datorită unui stil de viață echilibrat.

Carmen Brumă, ghiduri pentru a fi sănătos și în formă. Cu câți bani le vinde vedeta

„Dietă și antrenament – Abdomenul de urgență by Carmen Brumă”, este unul dintre programele pe care le vinde blondina contra unei sume de 43 de lei.

ADVERTISEMENT

Un alt ghid scos la vânzare de frumoasa vedetă este „Programul 3S – Sănătoasă, Suplă, Sătulă”, care poate să fie achiziționat pentru prețul de 49 de lei.

De asemenea, un alt program dezvoltat de iubita lui Mircea Badea se adresează tinerelor care urmează să se căsătorească. Ghidul se intitulează „Intră în Rochia de Mireasă” și costă 35 de lei.

ADVERTISEMENT

Blondina a lansat pe piață și o dietă potrivită pentru femeile care așteaptă să aducă pe lume un bebeluș. Se numește „Jurnal de gravidă – cum să-ți controlezi greutatea și să ai un copil sănătos” și poate fi achiziționat cu suma de 40 de lei.

Totodată, Carmen Brumă are și un program special pentru doamnele și domnișoarele care se pregătesc să plece în vacanță, acolo unde silueta este la vedere.

ADVERTISEMENT

Este vorba de ghidul „Super silueta de plajă’, care poate să fie achiziționat pentru prețul de 53 de lei, multe femei fiind mulțumite de sfaturile oferite de iubita lui Mircea Badea.

Carmen Brumă, sfaturi prețioase legat de nutriție și siluetă

„Am lansat o mini-carte, care conţine sfaturi, reţete motivaţionale care să te ajute, dar şi cinci antrenamente săptămânale. Ele sunt diferite, în fiecare zi faci alteceva şi poţi lucra toate grupele musculare.

Fiecare antrenament are o zonă principală pe care o lucrează. Sunt foarte bune pentru că niciunul nu durează mai mult de 20 de minute şi se lucrează cu propria greutate.

Sunt exerciţii create de mine, pe baza experienţei mele de până acum”, mărturisea Carmen Brumă în urmă cu ceva vreme în emisiunea Xtra Night Show, notează okmagazine.ro.

ADVERTISEMENT