Life

Câți bani câștigă prezentatorii Te Cunosc de Undeva? Alina Pușcaș și Pepe au venituri zeci de mii de euro

Prezentatorii Te Cunosc de Undeva, Alina Pușcaș și Pepe, câștigă bani buni din afacerile pe care le dețin, cei doi reușind să depășească, împreună, pragul psihologic de un milion de lei.
08.07.2022 | 13:12
Cati bani castiga prezentatorii Te Cunosc de Undeva Alina Puscas si Pepe au venituri zeci de mii de euro
Alina Puscas si Pepe, prezentatorii Te Cunos cde Undeva de la Antena 1, fac bani serioși și din afaceri / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Alina Pușcaș și Pepe sunt doi dintre cei mai iubiți prezentatori TV ai momentului, succesul emisiunii la care sunt gazde, Te Cunosc de Undeva, fiind demonstrat de audiențele mari înregistrate în acest sezon. Relaxați și zâmbitori, de multe ori, cei doi sunt ”sarea și piperul” show-ului care se încheie pe 9 iulie, la Antena 1, urmând să fie difuzată marea finală și să fie anunțat cuplul de vedete care intră în posesia trofeului.

Câți bani câștigă Alina Pușcaș și Pepe, prezentatorii Te Cunosc de Undeva?

Plătită regește pentru că, timp de 17 sezoane, a fost imaginea emisiunii Te Cunosc de Undeva de la Antena 1, Alina Pușcaș încasează, din informațiile FANATIK, în jur de 2.500 de euro pentru fiecare ediție a show-ului. Dar pe lângă acești bani, frumoasa prezentatoare a show-ului se dovedește a fi un om de afaceri abil.

ADVERTISEMENT

Mai exact, conform datelor obținute de FANATIK, Alina Pușcaș deține o firmă: Lin Layer, care are ca obiect de activitate fabricarea altor articole de îmbrăcăminte, exclusiv lenjeria de corp. Și, dacă anul 2020 a fost unul dificil pentru actrița și prezentatoarea tv din punctul de vedere al afacerii, anul 2021 a fost unul cu rezultate care anunță revirimentul business-ului.

Astfel, conform datelor financiare depuse la ANAF, firma Alinei Pușcaș a obținut, în 2021, o cifră de afaceri de peste 315.000 de lei (peste 63.000 de euro). Profitul realizat de compania prezentatoarei Te Cunosc de Undeva a fost, la rândul lui, unul bun: aproape 175.000 de lei, adică în jur de 35.000 de euro, de trei ori mai mult decât în anul anterior.

ADVERTISEMENT

Pepe, la rândul lui plătit bine de tot de Antena 1 pentru prestațiile sale ca prezentator Te Cunosc de Undeva, a reușit să obțină sume mari de bani din afacerile care i-au rămas după divorțul de Raluca, mama celor două fiice ale sale.

Pepe a reușit să facă bani serioși din firmele sale

Pepe, pe numele lui adevărat Nicolae Ionuț Pascu, deține, conform datelor obținute de FANATIK, trei firme, toate având ca obiect activități de interpretare artistică și spectacole. Afacerile lui însă acoperă, pe lângă concertele pe care le susține, și o adevărată industrie în lumea online, podcastul pe care îl deține fiind unul dintre cele mai de succes de la noi.

ADVERTISEMENT

Iar succesul de care se bucură Pepe se poate observa și din sumele declarate la ANAF de cele trei companii, Pepe Events, Pepe Latin Music, Pepe Latin Live Music. Iar toți indicii anunță că ultimul an fiscal, 2021, a fost unul de excepție pentru artist.

Astfel, cifra de afaceri cumulată a celor trei firme pe care le deține Pepe se ridică la aproape 1.200.000 de lei, adică aproximativ 240.000 de euro, de două ori mai mult ca în anul fiscal anterior.

ADVERTISEMENT

De asemenea, profitul obținut de Pepe este impresionant. Conform datelor înregistrate la ANAF, Pepe a obținut, din cele trei afaceri pe care le deține, un total de peste 430.000 de lei, adică undeva la 90.000 de euro, o sumă frumușică de bani pentru celebrul artist.

Cine câștigă finala Te Cunosc de Undeva? Emi și Cuza, anunțați deja ca victorioși

În marea finală a show-ului unic de tranformare si interpretare Te Cunosc de Undeva, de la Antena 1, au ajuns Emi & Cuza, Romică Țociu și Carmen Chindriș de la Taraful Rutenilor, Dima Trofin și Alexia Talavutis și Florin Ristei cu Ilona Brezoianu.

În teorie, câștigătorii trofeului show-ului Te Cunosc de Undeva vor fi anunțați sâmbătă, 9 iulie 2022, în timpul marii finale a emisiunii. Cu toate acestea, deja, în mediul online, se vorbește că Emi și Cuza de la Noaptea Târziu ar fi câștigătorii celui de-al 17-lea sezon Te Cunosc de Undeva.

Pentru a verifica aceste zvonuri cu privire la cei doi, FANATIK a discutat cu Emi pe acest subiect. ”Ce pot să spun… Mereu au fost astfel de zvonuri, chiar și când eram concurent la Asia Express. Nu sunt noi astfel de speculații. Nu pot să comentez nimic în plus.

Și la Asia Express, ba câștiga Natatincu, ba eram dați drept câștigători eu și Cuza. Mereu au fost speculații”, ne-a spus cântărețul care a recunoscut că filmările, de-a lungul celui de-al 17 sezon de Te Cunosc de Undeva, cel prezentat de Alina Pușcaș și de Pepe, au fost deosebit de dificile.

ADVERTISEMENT