Life

Câți bani câștiga Raluca Dumitru de la Survivor România când era asistentă TV: „Și-a dorit de mai multe ori să plece”

09.04.2021 | 15:46
Cati bani castiga Raluca Dumitru de la Survivor Romania cand era asistenta TV Sia dorit de mai multe ori sa plece
ADVERTISEMENT

Nici n-au avut timp să-și revină după șocul eliminării bruște a Anei Porgras – nominalizată de Jador în ciuda punctelor pe care le aducea aproape de fiecare dată – că Faimoșii au primit în echipă alte două membre: Irina Ceban și Raluca Dumitru.

O prezență constantă până mai ieri atât pe primele pagini ale tabloidelor, cât și pe micul ecran, aceasta din urmă nu se poate lăuda, însă, cu o situație materială pe măsura altor asistente TV. Nu de alta, dar suma pe care o încasa lunar pentru aparițiile în matinalul de la Antena Stars nu depășea 5.000 de euro.

ADVERTISEMENT

De altfel, aspectul financiar a stat la baza deciziei de a părăsi emisiunea în 2018, alături de bunul său prieten Răzvan Botezatu, pentru a-și pune în practică toate cunoștințele dobândite pe băncile Facultății de Management Turistic și Comercial.

Ce salariu avea Raluca Dumitru de la Survivor România pe când era asistentă TV

Raluca Dumitru avea 500 de euro lunar pentru postul de asistentă la Star Matinal. Ea şi-a dorit de mai multe ori să plece, dar a crezut că treptat i se vor oferi mai mulţi bani.

ADVERTISEMENT

Contractele ei de imagine şi micile prezentări de modă la care era solicitată îi mai rotunjeau veniturile.

Răzvan Botezatu avea şi el un salariu mult mai mic decât al altor prezentatori tv. Primea 700 de euro pentru un program de lucru de luni până vineri”, au dezvăluit surse din anturajul Ralucăi Dumitru, potrivit click.ro.

ADVERTISEMENT

De-a lungul timpului, aceasta a fost protagonistă în videoclipurilr mai multor artiști consacrați din România, printre care Narcotic Sound and Christian D, Marcel Pavel, 1Q Sapro, Grasu XXL și chiar BUG Mafia.

Chiar dacă în ultimii ani a preferat să-și trăiască viața departe de lumina reflectoarelor, situația materială s-a îmbunătățit considerabil datorită magazinului de haine pe care îl deține. Să nu uităm nici reclamele din mediul online, unde se poate lăuda cu mii de urmăritori.

ADVERTISEMENT

 „E greu la Survivor. Nu-mi place să pierd”

Primul contact cu traseele din Republica Dominicană a fost de ajuns ca frumoasa brunetă să-și dea seama că „realitatea din teren” nu se compară cu experiența din spatele micului ecran. Cu toate acestea, le promite Faimoșilor că nu va fi o verigă slabă în următoarele jocuri.

E greu la Survivor și din fața televizorului, dar aici e mai greu. Mă obișnuiesc după aia. Nu-mi place să pierd. Îmi place să câștig și la cărți. M-am ofticat rău că am pierdut”, a declarat Raluca Dumitru.

ADVERTISEMENT