Life

Câți bani câștigă un tânăr care are mai multe locuri de muncă: ”Filmez, editez şi postez”

Ce venituri încasează în fiecare lună un tânăr care are mai multe locuri de muncă. Care sunt ocupațiile pe care le desfășoară.
12.04.2024 | 14:45
Cati bani castiga un tanar care are mai multe locuri de munca Filmez editez si postez
Ce venituri încasează în fiecare lună un tânăr care are mai multe locuri de muncă. Care sunt ocupațiile pe care le desfășoară. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Câți bani câștigă un tânăr care are mai multe locuri de muncă. Filmează, editează şi postează constant pentru a se bucura de un trai decent, fără grija zilei de mâine. Ce părere au specialiștii despre acest nou val.

Ce venituri încasează în fiecare lună un tânăr care are mai multe locuri de muncă. Care sunt ocupațiile pe care le desfășoară

Ce venituri încasează în fiecare lună un tânăr care are mai multe locuri de muncă. Care sunt ocupațiile pe care le desfășoară, dar și cât muncește pentru a avea suficienți bani pentru a se întreține și pentru a-și face poftele.

ADVERTISEMENT

Gabriel Marian nu are deloc de gând să se plafoneze la un singur serviciu, motiv pentru care planul său de carieră include mai multe direcții. Și nu este singurul român care muncește de dimineața până seara, în diverse locuri.

„Într-o lună, fac cât alţii într-un an! Raportat la salariul mediu. Poate să fie o şedinţă foto la care stau 4-5 ore, ori filmare cu vreo vedetă 10-12 ore. Filmez, editez şi postez”, a declarat tânărul pentru observatornews.ro.

ADVERTISEMENT

O tânără, Daniela, a declarat că este cântăreaţă, artizan și ursitoare. De asemenea, are un job de birou, programul său începând la ora 09:00 – 10:00. Termină seara târziu, aproape de miezul nopții. Cu toate astea spune că adoră ceea ce face și spune că nu simte deloc oboseala.

Prietena sa, Ana, este artistă la bază, dar se îndreaptă și în alte direcții profesionale. Face parte din social media, unde este creatoare de conținut, Totodată, este voiceover la videoclipurile create la un bazin de înot.

ADVERTISEMENT

Ce spun specialiștii despre acest trend

Specialiștii au discutat despre acest trend care a început să prindă mai mult contur după pandemia de coronavirus. Tinerii își doresc să muncească mai mult, aspect demonstrat de datele platformelor de recrutare.

În primul trimestru din 2024 căutările strict pe partea de part-time au crescut cu peste 30%. Majoritatea angajatorilor sunt dispuși să angajeze oameni inclusiv part-time, chiar dacă au nevoie de personal full time.

ADVERTISEMENT

Doar 4% din oameni au locuri de muncă remote în momentul de față. Așadar, interesul este tot mai mare pentru al doilea locul de muncă, însă experții români susțin că acest val nu va supraviețui prea multă vreme.

„Sunt convinsă că în următorii ani aceşti influenceri sau ajutoarele de influenceri, mai ales în muncile repetitive vor fi înlocuite de IA. Vor apărea meserii noi, vor dispărea meserii vechi”, spune Sorina Faier, specialist în HR, mai arată sursa citată.

ADVERTISEMENT
Tags:
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa...
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa cum fac toți românii, ce puteam să fac?
O tânără va fi eutanasiată după trei ani și jumătate de procese: „Mă...
O tânără va fi eutanasiată după trei ani și jumătate de procese: „Mă simt ușurată. A fost o luptă atât de lungă”
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Prima reţinere după celebra nuntă opulentă din Buzescu. Socrul mare a blocat de...
Prima reţinere după celebra nuntă opulentă din Buzescu. Socrul mare a blocat de două ori un drum european
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat...
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat lovitura şi care a ajutat-o să adune o avere fabuloasă
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie...
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea, fără niciun filtru
Creșterea PENSIILOR, în PERICOL! Se SCHIMBĂ toate CIFRELE
Creșterea PENSIILOR, în PERICOL! Se SCHIMBĂ toate CIFRELE
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este...
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este acuzat manelistul
Simona Halep a spus adevărul: Înseamnă enorm pentru mine
Simona Halep a spus adevărul: Înseamnă enorm pentru mine
Ultima oră! Centralele de apartament devin istorie, încălzirea revine „la pauşal”
Ultima oră! Centralele de apartament devin istorie, încălzirea revine „la pauşal”
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din...
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din Măscurei, Vaslui, se gândește să divorțeze: „Ce să facă și el, singurel, dacă ea nu mai vine!?”
Ce se întâmplă dacă apeși „cancel” de două ori la bancomat. Funcționalitatea cunoscută...
Ce se întâmplă dacă apeși „cancel” de două ori la bancomat. Funcționalitatea cunoscută doar de programatori