Life

Locul de muncă plătit cu bani mulți în România. Poți câștiga 7.200 de lei pe repede înainte și să pleci la următorul contract

Jobul din țara noastră care îți poate aduce circa 7.200 de lei. Munca nu este deloc grea și poți semna imediat alt contract.
29.03.2024 | 11:45
Locul de munca platit cu bani multi in Romania Poti castiga 7200 de lei pe repede inainte si sa pleci la urmatorul contract
Jobul din țara noastră care îți poate aduce circa 7.200 de lei. Munca nu este deloc grea și poți semna imediat alt contract. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Locul de muncă plătit cu bani mulți în România. Poți câștiga 7.200 de lei pe repede înainte și să pleci la următorul contract. Programul de muncă este de 8 ore, însă fiecare angajat în parte primește pauză de o oră.

Jobul din țara noastră care îți poate aduce circa 7.200 de lei. Munca nu este deloc grea și poți semna imediat alt contract

Jobul din țara noastră care îți poate aduce circa 7.200 de lei. Munca nu este deloc grea și poți semna imediat alt contract. Veniturile pot crește considerabil, în funcție de determinarea pe care o are fiecare persoană.

ADVERTISEMENT

Un anunț postat pe grupul Constructori și meseriași în construcții arată care este domeniul de activitate unde se pot câștiga bani frumoși. Concret, un faianțar poate încasa venituri generoase dacă lucrează în Capitală.

Pe de altă parte, angajatorul transmite că nu oferă cazare și nici nu decontează transportul, dar salariul este unul care nu trebuie trecut cu vederea. Un bărbat care lucrează ca și faianțar poate primi între 5.000 și 7.200 de lei.

ADVERTISEMENT

„Angajez faianțari în București sector 5. Contract de muncă, program 08.00-17.00, cu o oră pauză. Salariu 5000-7200 Ron net. Nu dau la metru, nu ofer cazare, nu decontez transport”, este postarea de pe grupul de pe Facebook.

Jobul de faianțar, criticat de internauți

Din păcate, anunțul nu a fost văzut cu ochi buni de multe persoane. Internauții l-au taxat pe angajatorul din București, subliniind că nu găsește pe nimeni pentru acest salariu. Pe de altă parte, alții cred că va angaja numai oameni fără experiență, la început de drum.

ADVERTISEMENT

„Păi eu dacă îți pun 20 de mp pe zi tu îmi oferi 5.000 de lei?”, este comentariul lăsat de un internaut pe social media. „Pui 20 mp la gata în fiecare zi? Mai rar ca tine”, a completat altcineva.

Antreprenorul nu a putut să stea deoparte după ce a citit mesajele lăsate de oameni la anunțul său. Angajatorul a dorit să vină cu mai multe informații, în speranța că va găsi pe cineva interesat pentru acest loc de muncă.

ADVERTISEMENT

„La 5.000-7.200 eu mai plătesc încă o dată la stat… Fă calculul acum. Am menționat în anunț că se lucrează cu contract de muncă. Eu lucrez cu dezvoltatorii, nu la negru”, a notat acesta.

ADVERTISEMENT