Life

Câți bani cere Cătălin Scărlătescu pentru a găti la un simplu eveniment. Juratul de la Chefi la Cuțite percepe un tarif uriaș

Ce sumă solicită Cătălin Scărlătescu pentru petrecerile private. Taxa vedetei de la Chefi la cuțite este una destul de mare.
08.07.2023 | 15:08
Cati bani cere Catalin Scarlatescu pentru a gati la un simplu eveniment Juratul de la Chefi la Cutite percepe un tarif urias
Ce sumă solicită Cătălin Scărlătescu pentru petrecerile private. Taxa vedetei de la Chefi la cuțite este una destul de mare. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Câți bani cere fostul concurent de la America Express pentru a găti la un simplu eveniment. Juratul de la Chefi la Cuțite percepe un tarif uriaș. Iubitul actriței Doina Teodoru este un bucătar care știe cum să-și negocieze contractele.

Ce sumă solicită Cătălin Scărlătescu pentru petrecerile private. Taxa vedetei de la Chefi la cuțite este una destul de mare

Cătălin Scărlătescu solicită o sumă impresionantă pentru petrecerile private unde este invitat să gătească. Taxa vedetei de la Chefi la cuțite este una destul de mare. A fost invitat să pregătească delicatese culinare la un resort de lux din Delta Dunării.

ADVERTISEMENT

Pentru numai câteva ore juratul de la Antena 1 a încasat aproximativ 30.000 de euro. Fostul concurent de la America Express o duce foarte bine din punct de vedere financiar, având și un restaurant select în Capitală.

„Onorariul domnului Cătălin Scărlătescu a fost de 5.250 de euro, fără TVA. Acesta este tariful standard al lui chef Scărlătescu pentru a participa la un eveniment. Deci da, dacă adăugăm și TVA-ul, onorariul dumnealui a ajuns la 30.000 de lei.

ADVERTISEMENT

Dar noi considerăm că au meritat aceste onorarii atât chef Scărlătescu, cât și ceilalți chefi prezenți pentru că evenimentul a fost un succes. Lumea a venit în piață, s-a simțit bine.

Cei de la Piețe Galați și-au promovat cu această ocazie cea mai mare piață din Galați, așa că toată lumea a fost mulțumită”, a declarat Patronul Autentic Events, Marius Adam, pentru faramogul.ro, notează cancan.ro.

ADVERTISEMENT

Cătălin Scărlătescu, bani și afaceri

Cătălin Scărlătescu nu are deloc probleme când vine vorba de bani și afaceri. Se vehiculează că pentru o singură lună la Chefi la cuțite încasează 2.500 de euro. În plus, câștigă venituri generoase din evenimentele private.

Restaurantul pe care îl deține îi aduce, de asemenea, sume importante în conturi. Foarte mulți clienți au dezvăluit că vedeta de la Antena 1 cere foarte mulți bani pentru preparatele culinare pe care le pregătește echipa sa în bucătărie.

ADVERTISEMENT

Totodată, renumitul jurat are și un local în stațiunea Vama Veche pe care o adoră și unde petrece foarte mult timp. Cătălin Scărlătescu a lăsat mult la prețuri vara aceasta, motiv pentru care turiștii român stau la coadă.

ADVERTISEMENT