Life

Câți bani cheltuie lunar Vica Blochina. Alții nu fac nici într-un an atât

Câți bani cheltuie lunar Vica Blochina. Fosta iubită a lui Victor Pițurcă nu se uită la bani când vine vorba de nimic! Alții nu fac nici într-un an atât
29.05.2023 | 18:42
Cati bani cheltuie lunar Vica Blochina Altii nu fac nici intrun an atat
Câți bani cheltuie lunar Vica Blochina. Foto Facebook
ADVERTISEMENT

Câți bani cheltuie lunar Vica Blochina. Fosta iubită a lui Victor Pițurcă a mărturisit că are nevoie de mulți bani pentru a se putea descurca.

Câți bani cheltuie lunar Vica Blochina

Câți bani cheltuie lunar Vica Blochina? Răspunsul este simplu. Fosta dansatoare are nevoie de circa 10.000 de euro lunar pentru a avea un trai decent.

ADVERTISEMENT

Ea însăși mărturisește că are un standard ridicat de viață și că nu ar putea trăi cu bani puțini. Vica Blochina și produce mulți bani, după cum ea însăși s-a lăudat în cadrul emisiunii lui Denise Rifai.

Deși nu a vrut să spună câți bani face lunar, trebuie să fie vorba despre o sumă consistentă având în vedere că aceasta poate să cheltuie 10.000 de euro!

ADVERTISEMENT

„Nu pot să zic exact câţi bani fac pentru că nu vreau să fiu penibilă, dar destui. Sunt unii care fac mai mult, alţii mai puţin. Am un standard de viaţă ridicat.

Anul trecut mi-a mers foarte rău, am căzut, dar m-am ridicat. E mersul firesc al vieţii, muncesc”, a spus aceasta.

ADVERTISEMENT

Câți bani face lunar Vica Blochina

Dacă am stabilit câți bani cheltuie lunar Vica Blochina, conform spuselor sale, atunci ar trebui să aflăm și ce venituri are. După ce s-a ferit inițial să spună cifre, fosta concurentă de la Survivor a spus totuși cam cât ar câștiga.

Sumele sunt cuprinse între 2.000 și 20.000 de euro pe lună. „Dacă vorbim de acum doi, trei ani, atunci făceam 25.000 – 30.000 de euro pe lună. Dar erau și luni când făceam şi 2.000 de euro”.

ADVERTISEMENT

Vica Blochina a reușit să își mai îmbogățească conturile și după ce a participat la Survivor România. Aceasta a susținut după ieșirea din competiție că a fost plătită extrem de bine, cel mai bine dintre toți participanții din acest an.

Aceasta ar fi încasat 3.000 de euro pentru fiecare săptămână petrecută în jungla Dominicană, adică circa 12.000 de euro pentru toată perioadă din concurs.

ADVERTISEMENT