Life
notix pixel id

Câți bani costă cartea Scrisoare către Ceauseșcu, scrisă de George Burcea. Actorul, acuzat că instigă bărbații să își bată femeile

Câți bani costă cartea scrisă de George Burcea, „Scrisoare către Ceaușescu”. Actorul a fost acuzat că instigă la violență împotriva femeilor, iar cartea i-a fost retrasă de pe piață.
24.11.2021 | 12:53
Câți bani costă cartea Scrisoare către Ceauseșcu, scrisă de George Burcea. Actorul, acuzat că instigă bărbații să își bată femeile
Câți bani costă cartea Scrisoare către Ceauseșcu, scrisă de George Burcea. Actorul a fost acuzat de instigare la violență împotriva femeilor. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Iată cât costă cartea „Scrisoare către Ceaușescu”, scrisă de George Burcea și retrasă de pe piață. Editura a luat această decizie după ce actorul a lansat afirmații controversate într-un videoclip de pe rețelele sociale.

Mai exact, fostul Andreei Bălan a fost acuzat că i-a instigat pe bărbați să își bată femeile. Actorul a fost criticat dur de internauți, iar declarațiile sale au avut consecințe serioase.

Cartea publicată în octombrie tratează subiectul violenței domestice la finalul dictaturii comuniste. Subiectul a fost inspirat chiar din viața lui George Burcea, întrucât mama lui a fost agresată fizic de soț.

ADVERTISEMENT

Cât costă cartea lui George Burcea, „Scrisoare către Ceaușescu”

Cartea a fost deja scoasă de pe site-ul oficial al editurii Hyperliteratura, cea care i-a publicat romanul, dar și de pe alte librării online.

Mai există la vânzare doar pe câteva site-uri și are prețul de 49,35 RON.

Preț Scrisoare către Ceaușescu de George Burcea
Prețul cărții „Scrisoare către Ceaușescu” de George Burcea

 

 

După ce a instigat la violență împotriva femeilor pe rețelele sociale, cartea lui George Burcea a fost retrasă de pe piață.

ADVERTISEMENT

Declarațiile fostului partener al Andreei Bălan au șocat pe toată lumea, mai ales că romanul său tratează chiar subiectul violenței domestice, inspirat chiar din sânul familiei actorului.

Ulterior, George Burcea și-a cerut scuze pentru aceste declarații, însă nu a fost scutit de consecințe.

ADVERTISEMENT

Anunțul a fost făcut printr-un comunicat al editurii Hyperliteratura, dar și pe rețelele sociale.

„În urma instigărilor la violență împotriva femeilor aduse de actorul și scriitorul George Burcea, autorul romanului ‘Scrisoare către Ceaușescu’, editura Hyperliteratura a decis retragerea de pe piață a cărților sale.

ADVERTISEMENT

Această hotărâre vine ca un gest firesc împotriva promovării unor astfel de comportamente publice, paradoxal, vorbind despre o carte care tratează exact violența domestică”, se arată în comunicatul editurii.

George Burcea: „Vă doresc să aveți bărbați care în momentul în care vin de la muncă să vă ia la palme”

George Burcea a fost aspru criticat de internauți după ce a instigat la violență împotriva femeilor într-un live de pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Declarațiile au fost făcute după ce actorul a fost „jignit” de femei pentru că gătește.

„Băi, femeilor, eu lupt cu voi, da? Eu sunt pentru voi, pentru înțelegere și dragoste, pentru înțelegerea cuplului, și voi mă înjurați că eu gătesc?

Păi, fetelor, vă repet, vă doresc să aveți bărbați care în momentul în care vin de la muncă să vă ia la palme. Cu mese, cu scaune, cu capace, cum îi dădea bunicul bunicii mele, acum 15-20-30 de ani.

(…) Vă doresc capace în cap, sincer, pentru că se pare că asta meritați! Bărbați, bateți-le! Dacă nu e ciorba fierbinte, sau mămăliga nu e fierbinte, bateți-le, bro, că asta merită probabil, iertați-mă.

Să ajung pe tot TikTok-ul și pe tot internetul din România…”, a spus George Burcea în clipul video.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri