Fotbal intern

Câți bani i-a dat Ionuț Negoiță lui Florin Bratu ca să semneze rezilierea

26.09.2018 | 12:11
Cati bani ia dat Ionut Negoita lui Florin Bratu ca sa semneze rezilierea

Florin Bratu a semnat rezilierea contractului cu Dinamo la două zile după eșecul de la Iași. În aceeași zi în care Bratu își încheia conturile cu Dinamo, Negoiță numea un nou antrenor, pe Claudiu Niculescu, care a și debutat deja în meciul de Cupă de la Brăila. Totul este pe fast forward la Dinamo!

Ionuț Negoiță a fost nevoit să bage mâna în buzunar pentru că l-a demis pe Bratu, totul fiind urmarea unei clauze în contract pe care tehnicianul o pusese la venirea sa în februarie 2018.

Florin Bratu a încasat 40.000 de euro de la Negoiță pentru a semna rezilierea

Florin Bratu avea o clauză de 40.000 de euro în cazul în care era dat afară de Ionuț Negoiță înainte de încheierea angajamentului. Clauza a fost solicitată de tehnician când a semnat la începutul anului, dar a rămas în acte, ca „moștenire” și acum trei săptămâni, când Dinamo i-a prelungit contractul lui Bratu până în 2020. Așa se lucrează la Dinamo. Acum nicio lună se prelungea legătura Bratu – Dinamo, cu Dănciulescu pe post de „naș”, acum doi dintre actori sunt jos din tren!

Bratu și Dănciulescu au părăsit Dinamo la distanță de câteva ore
Florin Bratu a plecat de la Dinamo după ce a încasat clauza de reziliere. Ionel Dănciulescu a plecat gratis!

FANATIK.RO a aflat că Florin Bratu a semnat actele de reziliere doar după ce Negoiță a respectat clauza din contract. Bratu a plecat de la Dinamo plătit la zi, el având un salariu lunar de 7.000 de euro și cu bonusul de reziliere.

Claudiu Niculescu nu are clauză, Alexa vroia 100.000 de euro

Principalul atu al lui Niculescu în negocierile cu Ionuț Negoiță a fost renunțarea la o eventuală clauză de reziliere. Giovanni Becali, impresarul lui Claudiu, a cerut doar ca clientul său să fie plătit la zi, iar dacă patronul vrea să se despartă brusc de el să nu achite nicio despăgubire.

Nu la fel au stat lucrurile în cazul altui nume aflat pe lista lui Negoiță după ce l-a dat afară pe Bratu. Dan Alexa, antrenorul Dunării Călărași, nu venea la Dinamo fără clauză de 100.000 de euro în contract. A fost cerința Prodancei, cea care îl reprezintă pe Alexa și care i-a transmis-o lui Negoiță.

Un alt antrenor care s-a aflat pentru câteva ore pe „scanerul” lui Negoiță, Edward Iordănescu, are aceleași principii ca Alexa. FANATIK.RO a dezvăluit că Iordănescu a discutat cu Negoiță și l-a refuzat elegant, astfel că nu s-a mai ajuns la detalii care țin de clauză. Pentru că Edi ar fi solicitat-o sută la sută, așa cum a făcut la CFR Cluj, de unde a plecat demis după 3 meciuri încasând o clauză de reziliere de 350.000 de euro!

3-1 este rezultatul primului meci al lui Niculescu pe banca lui Dinamo, victoria de la Brăila din Cupă

7.000 de euro este salariul lunar al lui Claudiu, el semnând un angajament valabil până în 2020