Life

Câți bani plătește Monica Tatoiu pentru o vacanță. Suma este ireală chiar și pentru una dintre cele mai bogate femei din România

Monica Tatoiu, extravaganță în vacanță. Sumele ireale plătite pentru concediu de una dintre cele mai bogate femei din România
17.09.2023 | 16:06
Cati bani plateste Monica Tatoiu pentru o vacanta Suma este ireala chiar si pentru una dintre cele mai bogate femei din Romania
Sumele uriașe pe care le plătește Monica Tatoiu pentru vacanțe. Sursa foto - hepta.ro
ADVERTISEMENT

Când vine vorba despre escapadele sale, Monica Tatoiu nu se concentrează pe cheltuieli. Vacanța este vacanță și banii aproape că nu contează. De fapt, ei bine, nu contează mai deloc. Culmea, nu se întâmplă lucrul acesta pentru că milionara optează mereu pentru destinații de lux.

Unde își petrece concediile Monica Tatoiu

Aceasta explică faptul că prioritățile ei în alegerea unei locații sunt cu totul altele. Astfel, vedeta caută mai degrabă liniștea oferită de loc și frumusețea peisajului. De asemenea, afacerista preferă adesea varianta “all inclusive.”

ADVERTISEMENT

Monica Tatoiu își dedică mult timp concediilor. Aceasta iubește să exploreze diverse destinații din întreaga lume, dar cu o singură condiție. Locul trebuie să vină la pachet cu intimitate maximă. Pentru astfel de experiențe, Monica Tatoiu este pregătită să investească cel puțin 5.000 de euro. Și deoarece vacanțele sunt o ocazie perfectă de a petrece timp în cuplu, cheltuielile se dublează.

„Ăla care se duce într-o vacanță la 5 stele, all inclusive, cu lux, nu știu ce, plătește mai puțin decât plătesc eu pe o vacanță într-o colibă, care e la Cuca Măcăii, și trebuie să închiriez mașină.

ADVERTISEMENT

Vacanțele mele costă, pentru că nu merg cu clasa I, merg cu de alea… stau cu picioarele cum vreau, dar independența și liniștea costă mai mult decât luxul […] Nu am făcut o vacanță fără mai puțin de 5.000 de euro de persoană, adică 10.000 noi doi”, a declarat vedeta la Antena Stars.

Vedeta a împărtășit și una dintre locațiile pe care dorește să le viziteze în viitorul apropiat: Polinezia Franceză. Cu toate acestea, intenționează să călătorească singură, deoarece zborul către această destinație este prea lung pentru soțul său.

ADVERTISEMENT

„Acum vreau una, dar strâng banii din pensie, pentru că vreau să merg în Polinezia Franceză, dar singură, că Victor nu zboară atât. Avionul cu cazarea costă 14.000 de euro pentru o lună”, a dezvăluit Monica Tatoiu.

De altfel, cunoscuta afaceristă și personalitate publică, și-a dedicat o bună parte a vieții carierei și călătoriilor. Cu o carieră bogată în afaceri și investiții, Monica Tatoiu este o prezență constantă în mediul media. Cu o viață plină de evenimente și apariții publice, ea a devenit un simbol al stilului de viață luxos.

ADVERTISEMENT

Cu o pasiune pentru călătorii, Monica Tatoiu a explorat numeroase destinații exotice, dar preferata sa rămâne Guadeloupe, un paradis exotic din Franța. Familia îi ocupă, de asemenea, un loc special în inima sa, iar activitățile caritabile sunt o parte importantă a angajamentului ei. Cu opinii politice puternice și interviuri frecvente în media, Monica Tatoiu rămâne o personalitate influentă în societatea contemporană.

ADVERTISEMENT