Life

Daniel Buzdugan își ia în fiecare an vacanță o lună și jumătate. Explicația prezentatorului Forza ZU

Din ce motiv Daniel Buzdugan își ia în fiecare an o vacanță de o lună și jumătate. Ce îl determină pe prezentatorul Forza ZU
13.09.2023 | 07:39
Daniel Buzdugan isi ia in fiecare an vacanta o luna si jumatate Explicatia prezentatorului Forza ZU
Cât de importantă este vacanța pentru Daniel Buzdugan. Sursa foto: facebook, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Daniel Buzdugan, care în acest weekend a fost prezentatorul unui eveniment grandios la Brașov, ”Forza ZU”, a mărturisit că în fiecare an obișnuiește să-și ia o vacanță binemeritată, de o lună și jumătate. Omul de radio pune mare accent pe acest timp liber. Ce îl determină?

Daniel Buzdugan, detalii despre viața dincolo de Radio ZU. De ce își ia anual o vacanță de o lună și jumătate

Daniel Buzdugan, dincolo de notorietatea de care dispune, este un familist convins. Când nu-l auzim la radio, se află acasă, alături de soția și copiii lui. Îi iubește nespus și i-ar plăcea să petreacă mai mult timp în preajma lor. Locul de muncă nu-i permite să stea cu familia cât și-ar dori, astfel, când vine vara, își ia vacanță de o lună și jumătate.

ADVERTISEMENT

Realizatorul de la Radio Zu a dezvăluit și că nimic nu-l poate abate din decizia sa de a-și aloca o lună și jumătate unei vacanțe. Renunță la orice contract, oricât ar fi de important. Pentru el, acest pas este precum o terapie și o recuperare a momentelor frumoase alături de copiii și soția lui.

”Eu, vara, o lună jumătate opresc tot. Deși am invitații să prezint tot felul de evenimente, nunți, festivaluri, team building-uri, renunț la tot și mă dedic naturii, familiei și mării, pentru că marea, pentru mine, vara, e o terapie”, a declarat Daniel Buzdugan pentru ciao.ro

ADVERTISEMENT

Daniel Buzdugan: ”Ceea ce câștigi într-o lună jumătate nu poate fi cumpărat cu toți banii din lume”

Moderatorul este căsătorit din 2003 cu Monica Buzdugan. Din mariajul lor îndelungat au rezultat doi copii, respectiv o fetiță pe nume Maria, în vârstă de 15 ani, și un băiat pe nume Luca, în vârstă de 13 ani. Daniel Buzdugan se miră când vede cât de ”rapid” au crescut Maria și Luca și este conștient că într-o zi își vor întinde aripile către visul lor.

”Îți dai seama că… știi cum… anii trec, te gândești la viitor și spui “băi, din sacul ăla de ani au mai rămas puțin și dacă nu fac așa un sacrificiu, sacrificiu în ghilimele, că ceea ce câștigi într-o lună jumătate nu poate fi cumpărat cu toți banii din lume.

ADVERTISEMENT

Așa ceva nu se mai întoarce, faptul că îți petreci o vară cu familia. Copiii cresc, la un moment dat, o să zică, “nu mai venim cu voi în vacanță”. Și atunci o să spui, păi, ce am făcut eu anii ăștia? Mi-am bătut joc de viața mea?”, a mai spus Daniel Buzdugan pentru sursa menționată.

Daniel Buzdugan a făcut toate aceste declarații în cadrul unui eveniment important din cariera sa, Forza ZU, care, după o pauză de patru ani, s-a organizat din nou. Zona aleasă a fost Brașov, pe data de 9 septembrie adunându-se în Piața Sfatului zeci de mii de oameni.

ADVERTISEMENT

Pe scena de la Forza ZU au urcat o mulțime de artiști, printre care: Andra, Andia, Theo Rose, trupa ASIA, Irina Rimes, Raluka, Delia, Loredana, Holograf, Connect-R sau The Motans. Daniel Buzdugan a fost impresionat să vadă și tineri din noua generație la Forza ZU.

” (…) Au venit generații noi și ne bucurăm tare mult, că uite, un radio care are 15 ani, reușește să adune încă oameni și mai ales generația asta nouă, care este foarte greu de urnit din casă. Ei stau foarte mult în lumea virtuală, petrec foarte mult timp în lumea virtuală, dar când se întâmplă lucruri frumoase ies și în viața reală și ne bucurăm tare mult”, mai transmite omul de radio.

ADVERTISEMENT