Life

Câți bani poți câștiga, de fapt cu 4 numere la Loto. Suma nu este deloc mică

Câți bani poți să câștigi cu 4 numere la Loto, la 6 din 49. Suma nu este deloc una mică. Premiile pot fi destul de mari.
09.02.2024 | 20:23
Cati bani poti castiga de fapt cu 4 numere la Loto Suma nu este deloc mica
Câți bani poți să câștigi cu 4 numere. Sursa foto: loto.ro, Pinterest/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Multe persoane joacă săptămânal la Loto, dar câți bani poți să câștigi cu 4 numere? Suma nu este deloc de neglijat, dar diferă în funcție de cât de mare este premiul.

Câți bani poți câștiga cu 4 numere la Loto

În fiecare săptămână, mulți români pun numere la Loto pentru a-și încerca norocul, mai ales că premiile sunt destul de mari. Șansele de a câștiga cu toate cele 6 numere sunt extrem de mici, dar nu este imposibil, întrucât mai mulți români au reușit, de-a lungul timpului, să pună mâna pe marele premiu.

ADVERTISEMENT

Cei care pun o variantă de numere la Loto 6/49 și au doar 4 sau 5 numere corecte, dintre cele selectate la extrageri, pot câștiga premii care nu sunt deloc mici.

Un bilet la Loto 6 din 49 are prețul de 7,5 lei. Acesta urcă la 49 de lei dacă bifezi 7 numere. Pentru un bilet cu 8 numere bifate, suma este mult mai mare, de 196 de lei.

ADVERTISEMENT

Dacă te gândești să bifezi toate cele 49 de numere pentru șanse garantate la câștig, atunci trebuie să știi că suma este uriașă. Astfel, pentru un bilet cu 49 de numere bifate, prețul este de 98 de milioane de lei. Suma este, de altfel, mult peste cât ai putea câștiga.

Un bilet poate deveni câștigător la Loto 6 din 49 dacă există cel puțin 3 numere norocoase dintre cele selectate. Câștigul este unul standard la 3 numere, de 30 de lei.

ADVERTISEMENT

În schimb, dacă este vorba de 4 numere, suma este, implicit, mai mare. Este important de menționat că suma precisă depinde de premiul total pentru 6 din 49.

Ce sume s-au câștigat recent cu 4 numere câștigătoare

La tragerea care a avut loc pe 4 februarie 2024, de exemplu, s-au câștigat 200 de lei cu 4 numere. Este o sumă decentă, din moment ce prețul pentru un bilet cu 6 numere nu este unul foarte mare.

ADVERTISEMENT

Acum ceva timp, pe 12 noiembrie 2023, premiul pentru 4 numere câștigătoare a fost mai mare, de 858 de lei, potrivit Observator News. Pe 21 ianuarie 2024, s-a câștigat suma de 696 de lei.

Câștigurile sunt destul de bune chiar și cu numai 4 numere, însă depinde de premiul cel mare pus la dispoziție. Pentru o variantă simplă, care costă numai 7,5 lei, românii nu doar că își vor recupera banii, dar se vor alege și cu ceva în plus.

ADVERTISEMENT
Tags: