News

Câți bani primește o femeie pentru o antenă telefonică montată în curtea casei sale. Suma nu e deloc mică

Ce venituri încasează o persoană care are antenă telefonică în ograda locuinței. Totalul nu este de neglijat și poate crește.
28.01.2023 | 17:00
Cati bani primeste o femeie pentru o antena telefonica montata in curtea casei sale Suma nu e deloc mica
Ce venituri încasează o persoană care are antenă telefonică în ograda locuinței. Totalul nu este de neglijat. Sursa foto: freepik.com
ADVERTISEMENT

Câți bani primește o femeie pentru o antenă telefonică montată în curtea casei sale. Suma nu e deloc mică având în vedere pericolele la care se află constant ca urmare a expunerii la radiațiile electromagnetice.

Ce venituri încasează o persoană care are antenă telefonică în ograda locuinței. Totalul nu este de neglijat

O persoană care locuiește într-o localitate aflată pe litoralul românesc, la ieșirea pe drumul național, a făcut o afacere profitabilă pentru care încasează lunar 300 de euro și speră să-i crească veniturile și mai mult.

ADVERTISEMENT

Femeia din județul Constanța, care a acceptat să aibă în curtea casei sale o antenă telefonică, vrea să știe dacă mai sunt oameni în situația sa și dacă poate negocia mai bine contractul pe care l-a încheiat cu compania respectivă.

„Dacă mă poate ajuta cineva cu o informație, dacă știe cineva dintr-o speță concretă, am pe un teren care se află pe litoral la DN 39 amplasată o antenă de telefonie, urmează să le expire contractul, în prezent îmi plătesc 300 de euro pe lună.

ADVERTISEMENT

Care credeți că ar fi un preț corect astfel să nici nu-și mute jucăria ( sunt totuși firme mari care dacă sunt încolțite găsesc soluții ), doar din experiența concretă sau informație concretă mă poate ajută cineva.

Pe turnul celor cu care am eu contract are echipament și o altă companie care plătește chiria, genul de bartere practicate între ele, deci presupun că este o antenă importantă pentru ei

ADVERTISEMENT

Nu este chiar o locație într-un sat părăsit. Ideea era dacă cineva știe ceva concret din proprie experiență sau de la cineva apropiat, a scris aceasta pe Grupul antreprenorilor din România de pe Facebook.

Riscurile la care se expun oamenii cu antene pe lângă casă

Foarte mulți internauți au sfătuit-o să ceară suma de 1.000 de euro, în timp ce alții i-au sugerat să solicite o majorare de 50%, mai ales dacă contractul va fi încheiat pentru o perioadă cuprinsă între 2 și 5 ani.

ADVERTISEMENT

E foarte important echipamentul care se află pe terenul femeii. Foarte multe firme iau în calcul mutarea dispozitivele înainte de a accepta prețul cerut de persoanele care au asemenea aparate pe lângă casă.

În altă ordine de idei, riscurile la care se expun oamenii cu antene sunt foarte mari. Aceste radiații duc la insomnii, dificultăţi de concentrare, de memorare, oboseală, dureri de cap sau tendinţă de îngrăşare.

De asemenea, medicii spun că scăderea fertilităţii, impotența și bolile neurodegenerative ( Alzheimer, cancer limfatic) nu sunt excluse .

ADVERTISEMENT
Tags: