Life

Câți bani s-au câștigat, de fapt, la Survivor România! Sumele uriașe încasate de cei cinci care luptă pentru marele premiu

Survivor România 2021 durează deja de jumătate de an, finala emisiunii având loc pe 10 iulie, moment în care unul dintre concurenții rămași în joc va intra în posesia marelui premiu în valoare de 50.000 de euro.
06.07.2021 | 18:03
Cati bani sau castigat de fapt la Survivor Romania Sumele uriase incasate de cei cinci care lupta pentru marele premiu
Banii pusi in joc la Survivor Romania 2021 aduc sume ametitoare pentru buzunarul fiecarui concurent Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, pe lângă marele premiu și trofeul de la Survivor România 2021, câștigătorul emisiunii va mai primi o sumă de-a dreptul frumușică pentru perioada petrecută în concursul de la Kanal D.

Cum sunt plătiți concurenții de la Survivor România 2021?

Conform informațiilor FANATIK, fiecare concurent de la Survivor România este plătit, pentru fiecare săptămână petrecută în concurs, cu o anumită sumă de bani, conform contractului încheiat.

ADVERTISEMENT

Astfel, dacă Războinicii au, cu toții, o sumă fixă de încasat pentru fiecare săptămână petrecută în Republica Dominicană, la Survivor România 2021 – 1.000- de euro, Faimoșii au avut avanjatul de a-și negocia onorariile în funcție de notorietatea lor.

Și, în ultima fază a concursului au rămas doi Faimoși: Elena Marin și Zanni. Culmea, amândoi, concurenți de la începutul Survivor România 2021, ceea ce înseamnă că vor încasa bani buni pentru prestația din Republica Dominicană.

ADVERTISEMENT

Conform informațiilor FANATIK, onorariul Elenei Marin se învârte în jurul a 2.000 de euro pentru fiecare săptămână, în timp ce Zanni încasează în jur de 1.800 de euro.

Cât câștigă concurenții rămași la Survivor România 2021?

Elena Marin și Zanni sunt de la început în competiția Survivor România, ceea ce înseamnă că, în momentul finalei din 10 iulie, cei doi vor avea 27 de săptămâni petrecute în reality-show-ul de la Kanal D.

ADVERTISEMENT

Iar asta înseamnă că Elena Marin va încasa în jur de 54.000 de euro, Zanni  puțin peste 48.500 de euro, sumă la care, evident, se pot adauga cei 50.000 de euro puși în joc pe post de mare premiu, totalul la care ar putea ajunge cei doi Faimoși fiind mai mult decât suficient pentru planurile pe care le au după Survivor România 2021.

La Războinici, calculele se complică puțin. Astfel, Andrei Dascălu, intrat în concurs la începutul lunii februarie a petrecut la Survivor România 2021, a stat 23 de săptămâni, ceea ce îl va face să încaseze, dacă câștigă marele premiu 73.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Marius Crăciun, ajuns la trei săptămâni după Andrei Dascălu va încasa și el o sumă frumușică dacă va câștiga: 70.000 de euro. Maria Chițu însă, cea mai nouă Războinică și singura rămasă în concurs din partea echipei albastre, are doar 14 săptămâni petrecute în Republica Dominicană, iar asta înseamnă că, în cazul în care câștigă competiția, va pleca acasă cu ”doar” 64.000 de euro.

Jador, campion la încasări la Survivor România 2021

Chiar dacă nu a petrecut foarte mult la Survivor România 2021, Jador fiind eliminat, din motive medicale, la sfârșitul lunii aprilie, artistul a avut de încasat o sumă astronomică după cele 16 săptămâni petrecute în Republica Dominicană.

Nu de altceva, dar, săptămânal, el încasa 7.000 de euro, ajungând astfel la un total de 112.000 de euro, adică o sumă mai mare decât ar putea să mai câștige oricare din concurenții rămași în competiție, chiar dacă doi dintre ei sunt de la început la Survivor România 2021.

Jador si Culita Sterp
Jador si Culita Sterp au fost campionii incasarilor de la Survivor Romania 2021 Sursa foto: Facebook

Nici Culiță Sterp nu se poate plânge că ar sta rău cu banii după Survivor România 2021, el încasând, săptămânal, 3.500 de euro. Și cum a stat timp de 21 de săptămâni acolo, Culiță Sterp a încasat 73.500 de euro, sumă la care s-a adaugat, conform spuselor lui, și un bonul de 1.000 de euro din partea producătorilor emisiunii, bonus dedicat copilului pe care l-a născut iubita lui.

Marea finală Survivor România 2021, decisă la voturi

”Consiliile vor fi în direct. Joi și vineri vom fi în direct cu dumneavoastră, iar sâmbătă, 10 iulie, vom avea Marea Finală Survivor România 2021. Sâmbătă, 10 iulie, vom afla care este adevăratul supraviețuitor, vom afla care este câștigătorul Survivor România”, a spus prezentatorul Survivor România 2021, Daniel Pavel.

Cei rămași în competiție, Elena Marin și Zanni de la Faimoși, Marius Crăciun, Maria Chișu și Andrei Dascălu de la Războinici, vor mai avea de înfruntat câteva obstacole pentru a ajunge în marea finală a Survivor România 2021 și pentru a ajunge să se dueleze pentru a intra în posesia trofeului și al premiului pus în joc, premiu în valoare de 50.000 de euro.

ADVERTISEMENT