Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Câți bani trebuie să aducă Red&White la Dinamo? Florentin Petre a făcut calculele

Red&White trebuie să bage mulți bani dacă vrea să salveze Dinamo. Florentin Petre a făcut calculele.
23.10.2023 | 09:33
Cati bani trebuie sa aduca RedWhite la Dinamo Florentin Petre a facut calculele
Florentin Petre, despre situația financiară de la Dinamo. Foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Dinamo este penultima în prima ligă, cu doar nouă puncte în primele 12 etape. Doar FC Botoșani este sub echipa din capitală în clasament.

De câți bani este nevoie la Dinamo

Florentin Petre a vorbit despre situația financiară de la Dinamo, spunând că dacă FCSB se luptă la titlu cu un buget de 13-14 milioane de euro anual, Dinamo are nevoie de minim șase milioane de euro.

ADVERTISEMENT

El nu este mulțumit de situația lui Dinamo, spunând că echipa ar trebui să joace și să se lupte la primele locuri din campionat, nicidecum să joace în partea de jos a clasamentului.

Câteva milioane de euro cu siguranță. Cât are FCSB buget pe an? 13-14 milioane? Pentru Dinamo trebuie 5-6. Farul a luat titlul cu 3-4 milioane de euro. Nu poți să ai pretenții să conduci un club cu o așa anvergură.

ADVERTISEMENT

Ăsta este răspunsul pe care îl avem. Lângă suporteri trebuie să mai vină și alți sponsori, pui bani peste bani și ajungi la cei șase milioane, ți-ai făcut bugetul și reziști, altfel, ar trebui să îi lași pe alții.

Eu aș fi vrut din toată inima ca Dinamo să fie sus, eu așa am fost obișnuit, la mine locul doi nu exista, când vorbeam de locul doi, învârteam cearceaful și nu existam cu zilele. Pentru mine Dinamo înseamnă primele locuri?

ADVERTISEMENT

Unde sunt oamenii puternici care să vină lângă acest club, să investească. Un brand și o echipă ca Dinamo merită mult mai mult.

Jos pălăria pentru cei care sunt acum la club și se chinuie, pentru că nu lasă echipa să moară, dar când spui Dinamo,  spui suporterii, care sunt cei mai frumoși suporteri”, a spus Florentin Petre, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Florentin Petre, actualul antrenor de la Ceahlăul Piatra Neamț, a jucat la Dinamo între 1994 și 2995, respectiv între 1995 și 2006. UTA Arad, CSKA Sofia, Terek Grozny și Victoria Brănești sunt echipele din CV-ul celui ce a luat trei titluri alături de ”câini”. Are 9 trofee alături de Dinamo: trei campionate, cinci cupe și o supercupă. Are 54 de selecții la echipa națională.

HORIA IVANOVICI și invitații săi sunt live pe FANATIK.RO în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, la FANATIK SUPERLIGA. Reluarea are loc pe Facebook și Youtube de la ora 17:30.

Florentin Petre, despre situația de la Dinamo

ADVERTISEMENT