Life

Catinca Roman este, din nou, în doliu. După moartea mamei sale, vedeta a mai pierdut o persoană dragă

Catinca Roman trece prin momente dificile. La nici o lună de la moartea Mioarei Roman, vedeta a anunțat că a mai pierdut o persoană apropiată.
19.03.2024 | 08:37
Catinca Roman este din nou in doliu Dupa moartea mamei sale vedeta a mai pierdut o persoana draga
Catinca Roman a anunțat în mediul online pierderea unei ființe dragi. Sursa foto: Facebook, Pixabay
ADVERTISEMENT

Anul 2024 este unul plin de durere pentru familia Roman. În urmă cu aproape o lună, Oana și Catinca Roman și-au condus pe ultimul drum mama. De parcă durerea provocată de acest eveniment nu era suficientă, Catinca a mai pierdut o persoană apropiată sufletului ei.

Catinca Roman trece prin momente grele

În urmă cu aproape o lună, Mioara Roman s-a stins din viață. În 2024, mama Oanei și a Catincăi Roman ar fi împlinit 83 de ani. Din păcate, nu a mai apucat să se bucure de această vârstă alături de fiicele ei.

ADVERTISEMENT

Pentru Oana și pentru Catinca a fost unul dintre cele mai dureroase momente. Cele două și-au iubit enorm mama, iar aceasta a jucat un rol foarte important în definirea lor ca și persoane.

Viața merge mai departe, iar fiicele regretatei Mioara Roman trebuie să rămână puternice. Acest eveniment le-a destabilizat emoțional destul de mult, dar se pare că suferințele nu s-au terminat pentru Catinca.

ADVERTISEMENT

În urmă cu puțin timp, sora Oanei Roman a anunțat că a mai pierdut o persoană dragă. Catinca a dat vestea cea tristă în mediul online, acolo unde fanii au empatizat imediat cu durerea ei.

Catinca Roman i-a anunțat pe toți că faimoasa coregrafă Adina Cezar s-a stins din viață. Creatoarea de modă a postat o imagine cu Adina în ipostaza de balerină, alături de mesajul: ”Odihnește-te în pace, Adina!”

ADVERTISEMENT

Balerina Adina Cezar va fi înmormântată la Cimitirul Mănăstirii Cernica

Fiica Adinei a confirmat și ea pierderea mamei sale pe rețelele sociale. Potrivit acesteia, Adina a murit acasă, alături de familie, după cum a anunțat chiar fiica ei.

”Astăzi, draga mea mamă, Adina Cezar, a plecat în lumea îngerilor. A plecat în pace, înconjurată de cei dragi. Trupul său va fi aşezat la Biserica Sf. Stelian-Lucaci, iar serviciul funerar de înmormântare va fi unul privat, la Cimitirul Mănăstirii Cernica.”, a spus Yvonne, potrivit gandul.ro.

ADVERTISEMENT

Adina Cezar a fost una dintre cele mai mari coregrafe ale României. Aceasta a fost considerată una dintre cele mai importante promotoare ale dansului contemporan românesc. Adina și-a dedicat întreaga viață artei și dansului și a format sute de dansatori la Liceul de coregrafie din București.

Adina Cezar a debutat ca balerină la Opera Națională București. Talentul său incontestabil și grația mișcărilor au dus-o pe unele dintre cele mai importante scene din țară, dar și din afară. Aceasta a realizat coregrafii pentru diverse opere, printre care Opera din Cluj și Constanța.

ADVERTISEMENT