Life

”Mai bine nu vii”. Catinca Roman, reacție acidă la adresa lui Petre Roman după înmormântarea Mioarei

Petre Roman, luat în vizor de către fiica lui. Gestul controversat pentru care l-a taxat Catinca Roman pe tatăl ei după înmormântarea Mioarei Roman.
08.03.2024 | 14:26
Mai bine nu vii Catinca Roman reactie acida la adresa lui Petre Roman dupa inmormantarea Mioarei
Petre Roman, taxat dur de către fiica lui, Catinca. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Anul acesta, familia Roman a suferit una dintre cele mai mari pierderi. Mioara Roman s-a stins din viață cu puțin timp înainte de a împlini 83 de ani. Moartea Mioarei a lăsat un gol în inimile celor care au cunoscut-o și nu numai. În sânul familiei ei au apărut, deja, primele tensiuni, iar Catinca Roman a pus punctul pe i.

Catinca Roman l-a taxat fără nicio milă pe tatăl ei

Catinca și Oana Roman sunt îngenuncheate de durere, după ce mama lor s-a stins din viață. Mioara Roman a murit la aproape 83 de ani, iar persoanele care au cunoscut-o și care au interacționat cu ea abia și-au revenit din șoc.

ADVERTISEMENT

După înmormântarea Mioarei Roman au apărut și primele discuții. Oana Roman a stat departe de atenția publicului în această perioadă, însă Catinca a simțit nevoia să spună lucrurilor pe nume.

Mioara Roman a fost o femeie foarte iubită de către cei din jurul ei. Așa se face că, la înmormântare, multă lume se aștepta să vadă anumite fețe cunoscute. Ei bine, acest lucru nu s-a întâmplat.

ADVERTISEMENT

Catinca Roman a recunoscut că are câteva persoane de care este foarte dezamăgită. În schimb, nu este la fel de afectată precum este sora ei, Oana. Cei care i-au lăsat un gust amar Catincăi sunt bărbații care au trecut prin viața ei, dar și prin cea a surorii sale.

Gestul făcut de Petre Roman care i-a lăsat un gust amar fiicei sale

Cap de listă este Petre Roman. Fostul politician a ales să stea doar câteva minute la înmormântarea Mioarei, iar Catinca l-a taxat foarte dur pentru asta. Fiica lui Petre Roman a declarat că acesta a stat doar 5 minute, iar în acest context, putea să nu mai vină.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Catinca a punctat și faptul că Oanei i-a fost destul de greu să se descurce cu toate, inclusiv cu Isabela. Micuța nu a avut cu cine să stea, așa că a fost nevoită să asiste la înmormântarea bunicii sale. Catinca Roman a dat vina pe cei trei tătici din familie, care puteau depune un efort pentru a ușura situația.

”Unul a fost cinci minute, lumea zice că a stat 10. A stat extraordinar de puțin. Din punctul meu de vedere, mai bine nu vii. O vizită scurtă, fără nicio conotație.”, a spus Catinca Roman la Exclusiv VIP, potrivit spectacola.ro.

ADVERTISEMENT

Sora Oanei Roman a fost sinceră până la capăt și a recunoscut că nici de tatăl Calinei nu este mândră. Șocant, a primit mai multă empatie din partea persoanelor străine, decât din partea lui.

”Mie mi-a scris primul iubit din liceu, cu care n-am vorbit de 40 de ani. Nu înțeleg de ce să nu suni, când o poți face.”, a mai spus vedeta.

ADVERTISEMENT