Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cauzele decăderii FCSB: “Florinel Coman nu e lider! Gigi n-are încredere în nimeni”. Video exclusiv

Gigi Becali și Florinel Coman, sub lupă! Analiză fără perdea a cauzelor decăderii FCSB, după parcursul rușinos din Conference League
04.11.2022 | 12:39
Cauzele decaderii FCSB Florinel Coman nu e lider Gigi nare incredere in nimeni Video exclusiv
Cauzele decăderii FCSB. Florinel Coman nu poate fi lider, iar Gigi Becali nu mai are încredere în nimeni. Sursă foto: Colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

FCSB – West Ham 0-3 a fost un ultim meci al unei campanii europene de uitat pentru vicecampioana României. În special în faza grupelor. La FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI s-a identificat una din marile probleme care au dus la decăderea FCSB. Nu mai există un lider în vestiar.

VIDEO MAI JOS

La FCSB nu mai există lider, iar căpitanul nu poate umple acest gol din vestiar: “Nu are stofă”

“Mai e o problemă la Steaua (n.r. – FCSB), nici nu au un lider în vestiar. Sunt momente când antrenorul poate are o zi proastă. Dar când ai doi în vestiar care țipă ‘bă, treziți-vă, haideți, păi ne bat ăștia’.

ADVERTISEMENT

Ei n-au. Acolo fiecare pe buzunarul lui, îl doare în cot. Nu poți să fii lider atâta timp cât nu ești lăsat. Dacă sunt doi care sună patronul și spun ‘uite, ăsta….’ și îl ia la înjurături Gigi, nu mai poți să fii lider.

Florinel Coman nu are stofă de lider. Nu știu ce e la ei în vestiar acolo, dar nu au niciun lider care să țipe. Nu îl văd nici pe Coman liderul echipei”, a spus Dănuț Lupu la FANATIK SUPERLIGA, ediția a 4-a.

ADVERTISEMENT

Horia Ivanovici a remarcat starea de spirit a unui jucător de la FCSB: “Parcă era un puișor care i-au dat drumul într-un cuib de ulii care dorm”

Horia Ivanovici a vorbit despre un moment elocvent pentru a înțelege starea de spirit pe care o au mulți jucători de la FCSB. Intrarea pe teren pentru meciul cu West Ham a părut un adevărat calvar pentru Bogdan Rusu.

“Mă uitam aseară la meci. Când l-au băgat pe Rusu, înghițea în sec. Era atât de speriat că îl băgase să joace. Alb la față, cadaveric, săracul se uita așa stânga dreapta ca un puișor care i-au dat drumul într-un cuib de ulii care dorm. Ca puișorul se uita și avea un nod în gât ceva de genul ‘Doamne, dar de ce m-or mai fi băgat și pe mine…'”, a fost remarca lui Horia Ivanovici la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Jurnalistul Alin Buzărin a explicat care este genul de antrenor de care ar avea nevoie FCSB pentru a ieși din criză. Dar are și o veste proastă pentru fanii echipei: acest tip de antrenor nu va accepta să vină la FCSB. FANATIK a scris în exclusivitate despre negocierile pentru numirea unui nou antrenor la FCSB.

Alin Buzărin: “Gigi Becali are impresia că dacă nu decide el până la culoarea prosoapelor de hârtie de la baie de la Berceni, s-ar putea să piardă bani”

“Pintilii, ca jucător a fost un lider. Acum nu știu dacă mai este. Dică a fost un decar, un lider, un vârf al generației lui, nu știu dacă a reușit să fie în decursul scurtului său mandat lider. Au fost lideri ca jucători, dar nu mai reușesc să fie lideri în vestiar.

ADVERTISEMENT

De aia trebuie genul ăla de antrenor, care nu va mai veni niciodată, care în momentul în care aude că s-a sunat la conducere, la patron, la director sportiv peste capul lui, să se revendice nu știu ce problemă, cum făcea Tănase, să intervină și să spună ‘așa nu e normal’.

Că nu îl sună nimeni pe Florentino Perez până nu vorbește cu Ancelotti la Real Madrid. E nevoie de acel antrenor. Dar acel antrenor va știrbi din marea personalitate de la palat. El are impresia că dacă nu decide el până la culoarea prosoapelor de hârtie de la baie de la Berceni, s-ar putea să se piardă bani.

Genul ăla de om care nu are încredere în nimeni, în absolut nimeni. Și atunci se contrariază de ce finul lui, Pandele, nu discută cu el decât în prezența unor martori. Pentru că neîncrederea asta se transmite mai departe. El nu are încredere nici în Meme, nici în nimeni. Să ai încredere în mine și după aia să spui peste 3 luni ‘nu te-ai priceput'”, a punctat Alin Buzărin la FANATIK SUPERLIGA.

Discuția despre finanțele lui Gigi Becali la FCSB, întreruptă brusc de concluzia tristă a lui Horia Ivanovici: “Ăia pe care i-a distrus câte zeci de milioane costă”

O intervenție a lui Dănuț Lupu a dat naștere unei discuții legate de capitolul preferat al lui Gigi Becali, cel al finanțelor. La FANATIK SUPERLIGA s-a discutat despre profitul pe care îl mai face patronul, cu o concluzie tristă a lui Horia Ivanovici: “Cei pe care i-a distrus câte milioane costă?”

Dănuț Lupu: “Omul e pe plus, că dacă era pe minus mai asculta și de alții”.

Alin Buzărin: “Încă e pe plus, dar stai. Ai dat 1,7 milioane de euro pe Miculescu și ai dat 1,5 pe Compagno. Ai dat 3,2 milioane doar pe ăștia doi”

Robert Niță: “Îl vinde pe 3 pe Compagno și ălalalt rămâne gratis. Așa a fost mereu”.

Alin Buzărin: “Dar nu mai ai cum să-l vinzi pe Stanciu, să-l vinzi pe Gardoș. Pe ăștia pe care ai luat mult. Nu mai ai d-ăștia”.

Horia Ivanovici: “Dar noi nu cuantificăm și cât costă ăia pe care i-ai distrus? Ăia câte zeci de milioane costă”.

Alin Buzărin: “Ăia sunt la pierderi. Pierderi planificate. Dacă din fiecare din ăia ar fi ieșit unul de 10 milioane, păi unde suntem”.

ADVERTISEMENT