News

Caz halucinant în București. O contabilă s-a aruncat de la etaj, dar a căzut peste o femeie de pe stradă. Care este starea celor două. Update

Femeia care a fost lovită, în urma gestului extrem al contabilei, se află în stare gravă, potrivit medicilor. Ambele au ajuns la spital.
25.10.2023 | 13:48
O contabilă s-a aruncat de la etaj, dar a căzut peste o femeie. Foto Captură Antena 3
ADVERTISEMENT
25-10-2023
10:52

Care este starea celor două femei

Potrivit surselor FANATIK, contabila de 43 de ani care s-a aruncat, miercuri dimineață, de la etajul 5 al unui bloc din Sectorul 4 al Capitalei, este în stare bună. În schimb, femeia peste care a căzut este în stare foarte gravă.

Bătrâna, în vârstă de 60 de ani, se plimba pe stradă când cea care a decis să se sinucidă, aruncându-se de la etaj, s-a prăbușit chiar peste ea. Femeia de 60 de ani a ajuns la spital, fiind băgată de urgență în sala de operații.

Amintim că polițiștii din București au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Oamenii legii continuă cercetările pentru a stabili, cu exactitate, cum a avut loc incidentul.

 

Caz halucinant în București. O contabilă s-a aruncat de la etaj, încercând să se sinucidă, din câte se pare, dar a căzut peste o altă femeie care mergea pe stradă. Evenimentul incredibil s-a petrecut în jurul orei 9 dimineața, în Sectorul 4 al Capitalei.

O contabilă s-a aruncat de la etaj, dar a căzut peste o altă femeie

Situația a luat o întorsătură dramatică. Însă, pentru cea care a căzut victimă colaterală în urma gestului contabilei de 43 de ani. Femeia lovită are 60 de ani și potrivit medicilor, starea ei este mult mai gravă decât a contabilei.

ADVERTISEMENT

Ambele femei au suferit leziuni, fiind transportate la o unitate medicală pentru investigații suplimentare și îngrijiri de specialitate. Ele au fost preluate în stare de conștiență de echipajele medicale.

„La data de 25 octombrie 2023, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 14 Poliţie au fost sesizaţi, în jurul orei 08.50, cu privire la precipitarea unei persoane, de la etajul unui imobil, situat în Sectorul 4.

ADVERTISEMENT

Deplasându-se cu operativitate la faţa locului, poliţiştii au constatat că, în cădere, persoana care s-a precipitat, o femeie în vârstă de 43 de ani, ar fi căzut peste o altă femeie, în vârstă de 60 de ani, care se deplasa pe trotuarul pietonal”, au anunțat polițiștii din București.

Potrivit News.ro, se pare că femeia care s-ar fi aruncat de la balcon era chiar angajată a firmei de contabilitate, care își desfășoară activitatea la etajul 5 al unui bloc. Nu se știe ce motiv a avut contabila să apeleze la acest gest extrem.

ADVERTISEMENT

Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cum s-a întâmplat, de fapt, evenimentul din această dimineață. A fost deschis dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

O femeie s-a aruncat de la etajul 3 al Spitalului din Hunedoara

O sinucidere șocantă a avut loc în luna iulie, în Hunedoara, după ce o pacientă s-a aruncat de la etajul trei a Spitalului Municipal, acolo unde era internată. A fost a doua sinucidere, în mai puțin de o lună.

ADVERTISEMENT

Cu câteva săptămâni înainte, o asistentă medicală și-a pus capăt zilelor, în același mod, tot la Spitalul din Hunedoara. „Poliţiştii ajunși la fața locului au constatat că o femeie în vârstă de 59 de ani, din municipiul Hunedoara, s-a aruncat de la etajul doi al clădirii. În urma acestui eveniment, a rezultat decesul femeii”, au transmis, în luna iulie, polițiștii hunedoreni.

ADVERTISEMENT