News

Morți suspecte, a doua sinucidere în mai puțin de o lună la spitalul din Hunedoara. O femeie s-a aruncat de la etaj

O pacientă în vârstă de 84 de ani a murit după ce s-a aruncat de la etajul al treilea al Spitalului Municipal din Hunedoara.
25.07.2023 | 11:51
Morti suspecte a doua sinucidere in mai putin de o luna la spitalul din Hunedoara O femeie sa aruncat de la etaj
Tragedie la Spitalul Municipal Hunedoara: A doua sinucidere în decurs de o lună. Foto: Facebook.
ADVERTISEMENT

O altă tragedie s-a abătut asupra Spitalului Municipal din Hunedoara, unde o pacientă în vârstă de 84 de ani a murit după ce s-a aruncat de la etajul al treilea al unității spitalicești. Aceasta este a doua sinucidere petrecută în același mod în decurs de o lună, după ce o asistentă medicală în vârstă de 59 de ani și-a pus capăt zilelor tot acolo.

Încă o tragedie în Hunedoara

Potrivit informațiilor furnizate de IPJ Hunedoara, tragedia s-a petrecut în dimineața zilei de 25 iulie 2023, la ora 05:40. Femeia, din municipiul Hunedoara, a căzut în zona de acces în morga spitalului după impactul cu solul. Cu toate că un echipaj medical a intervenit prompt, constatând decesul pacientei, nu s-a mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

ADVERTISEMENT

“La data de 25 iulie 2023, ora 05:40, o femeie în vârstă 84 de ani, din municipiul Hunedoara, s-a aruncat de la etajul 3 al unei unităţi spitalicești din municipiul Hunedoara, aceasta căzând în zona de acces în morga spitalului. Ulterior, a intervenit un echipaj medical, care a constatat decesul femeii”, au precizat reprezentanții  Inspectoratului de Poliție Județean  Hunedoara.

Poliția a deschis un dosar penal pentru “moarte suspectă”, conform procedurilor în astfel de situații, și se vor efectua cercetări amănunțite pentru a se stabili împrejurările exacte ale evenimentului tragic.

ADVERTISEMENT

Este important de menționat că, în urmă cu o lună, o  asistentă medicală, în vârstă de 59 de ani, a recurs la același gest și s-a aruncat de la etajul al doilea al spitalului municipal din Hunedoara, pierzându-și viața în urma impactului. Aceste sinucideri au atras atenția asupra problemelor de sănătate mintală și asupra nevoii de sprijin și asistență pentru personalul medical și pacienții aflați în suferință.

Sinucideri suspecte într-un spital din România

„Poliția Municipiului Hunedoara a fost sesizată prin intermediul SNUAU 112, cu privire la faptul că o femeie s-ar fi aruncat pe o fereastră situată la etajul 2, aparținând unității spitalicești din municipiul Hunedoara.

ADVERTISEMENT

Poliţiştii ajunși la fața locului au constatat că o femeie în vârstă de 59 de ani, din municipiul Hunedoara, s-a aruncat de la etajul doi al clădirii. În urma acestui eveniment, a rezultat decesul femeii”, au afirmat oamenii legii hunedoreni.

Într-un alt incident nefericit, în anul 2022, un bărbat în vârstă de 84 de ani, internat la Spitalul Municipal din Hunedoara, s-a sinucis într-o baie din unitatea medicală. Potrivit informațiilor furnizate de IPJ Hunedoara, o infirmieră a descoperit tragicul eveniment în baia unui salon al spitalului, unde pacientul a recurs la un gest suicidar. Cu toate eforturile depuse de medici pentru resuscitare, din păcate, bărbatul a fost declarat decedat.

ADVERTISEMENT

Această nu a fost singura tragedie de acest gen în istoria spitalului. În anul 2018, un alt pacient și-a pus capăt zilelor în aceeași unitate medicală. Într-o sâmbătă, bărbatul s-a aruncat de la etajul cinci al clădirii, rezultând într-o pierdere de viață deosebit de tristă.

 

 

 

ADVERTISEMENT