Life

Cine este bărbatul care s-a aruncat de la etajul 4, în Voluntari. Tânărul era angajat la Parlamentul European. E ireal ce a lăsat scris în biletul de adio

Bărbatul care lucra în Parlamentul European a sărit de la etajul patru al unui bloc! De ce a recurs la sinucidere și ce mesaj a lăsat.
16.07.2023 | 10:18
Cine este barbatul care sa aruncat de la etajul 4 in Voluntari Tanarul era angajat la Parlamentul European E ireal ce a lasat scris in biletul de adio
Un angajat al Parlamentului European s-a aruncat de la etaj Sursa Pinterest
ADVERTISEMENT

pentCaz de siucidere în Parlamentul European. Un angajat a șocat pe toată lumea. Acesta s-a sinucis după ce a sărit de la etajul patru al unui bloc. Bărbatul a fost găsit prăbușit în fața unui bloc dintr-un complex rezidențial din Voluntari. A lăsat și un bilet de adio.

Caz de sinucidere în Parlamentul European. Cine este bărbatul decedat

Sâmbătă, 15 iulie 2023 a avut loc un caz de sinucidere. Stan Mihai care lucra în Parlamentul European a fost găsit prăbușit în fața unui bloc dintr-un complex rezidențial din Voluntari. Bărbatul avea 36 de ani, era din Pitești și lucra ca IT-ist în Parlamentul European.Din primele informații se pare că acesta s-ar fi aruncat de la etajul 4 al blocului în care locuia.

ADVERTISEMENT

Paramedicii ajunși la locul tragediei au găsit victima în stop cardiac. În ciuda manevrelor de resuscitare IT-istul a fost declarat decedat. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje ale SMURD și ale Poliției.

Oamenii legii au făcut cercetări pentru a afla de ce bărbatul care lucra în Parlamentul European a recurs la sinucidere. Aceștia au constatat că lângă buletinul acestuia se găsea un bilet. „Ați văzut că am avut dreptate”, scria în biletul de adio, potrivit Gândul.ro

ADVERTISEMENT

De ce a recurs It-istul la acest gest

”La data de 15 iulie a.c., în jurul orei 16:11, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că, un bărbat s-a precipitat de la etajul unui bloc, situat într-un complex rezidențial din Voluntari.

La fața locului s-au deplasat polițiștii din Voluntari, pentru efectuarea activităților din competență, iar din primele verificări, a rezultat faptul că, bărbatul, în vârstă de 36 de ani, s-a precipitat de la etajul 4 al blocului în care locuia. De asemenea, la fața locului s-a deplasat și un echipaj medical. Acesta a efectuat manevrele de resuscitare, însă, ulterior, a declarat decesul persoanei în cauză”, se arată în comunicatul Inspectoratului de Poliție.

ADVERTISEMENT

Cazul de sinucidere al bărbatului care lucra în Parlamentul European va fi investigat de oamenii legii de la Serviciul de Investigații Criminale Ilfov.  “Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov, care vor efectua activități specifice, în vederea stabilirii situației de fapt și de drept și luarea măsurilor legale care se impun.La fața locului urmează să se deplaseze medicul legist, din cadrul Serviciului de Medicină Legală Ilfov, pentru efectuarea activităților din competență” se arată în comunicatul Inspectoratului de Poliție.