Life

Caz rar în România. Două surori născute în aceeași zi nu sunt gemene. Cum a fost posibil așa ceva

Caz rar în România într-o familie din Ploiești. Doi părinți au ajuns acum să serbeze ziua de naștere a ambelor fetițe, în aceeași zi.
10.11.2022 | 15:27
Caz rar in Romania Doua surori nascute in aceeasi zi nu sunt gemene Cum a fost posibil asa ceva
Două surori din Ploiești s-au născut în aceeași zi, în ani diferiți. Sursă foto: stirileprotv.ro
ADVERTISEMENT

Un caz extrem de rar din România i-a uimit pe mulți. Povestea aparține cuplului Florin și Alina Tudorache, care la rândul lor sunt impresionați de ce li s-a putut întâmpla.

Povestea familiei din Ploiești

O familie din Ploiești a ajuns să trăiască momente unice. Florin și Alina au devenit părinți pentru a doua oară, iar cel de-al doilea copil s-a născut chiar pe 8 noiembrie, în aceeași zi cu primul copil.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre două fetițe care, deși nu sunt gemene, se pare că de acum își vor serba ziua de naștere în aceeași zi. Prima fetiță venită pe lume este Carla Anastasia Mihaela, care s-a născut pe 8 noiembrie 2018, iar cea de a doua este Rose-Marie Natalie, născută pe 8 noiembrie anul acesta.

Chiar și medicul care a asistat la naștere a rămas surprins. Marilena Natalia Avram a dezvăluit pentru stirileprotv.ro că în toată cariera sa nu a întâlnit așa ceva și se declară mândră că a avut ocazia să trăiască o astfel de experiență.

ADVERTISEMENT

”Sunt convinsă că este un caz rar! Personal, în toată cariera, nu am întâlnit așa ceva. Cu suguranță Carla și Rose-Marie sunt mândria orașului nostru”, a declarat dr. Marilena Natalia Avram, pentru sursa citată.

Tatăl celor două fetițe este și el în culmea fericirii. Bărbatul susține că de abia așteaptă momentul în care cele două vor fi serbate în același timp, evident, când și mezina va crește mai mare.

ADVERTISEMENT

Și fotbalistul Antoine Griezman are trei copii născuți în aceeași zi

Iar acesta nu este un caz unic. Celebrul fotbalist Antoine Griezman are și el trei copiii, iar toți sunt născuți la data de 8 aprilie, evident în ani diferiți. Mai exact, Mia în 2016, Amaro în 2019, iar cea mai mică membră a familiei, Alba, este născută pe 8 aprilie 2021.

Chiar și cei doi soți din România au remarcat că povestea lor seamănă cu cea a fotbalistului din mai multe puncte de vedere. Cei doi s-au cunoscut în anul în care fotbalistul s-a căsătorit, povestește Florin Tudorache.

ADVERTISEMENT

”Cazul nostru seamănă foarte mult cu cel al lui Griezman. Copiii lui sunt născuți pe 8, la fel ca fetele noastre. De asemenea, francezul și soția sa s-au căsătorit în 2017, iar eu și Alina ne-am cunoscut tot în acel an.

Ei au devenit o familie în iunie, iar noi ne-am cunoscut în iulie”, a mai spus tatăl celor două fetițe, pentru știrileprotv.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: