News

Caz șocant în Brașov. O fată de 13 ani a fost dusă într-o pădure și violată de un băiat de 15 ani

Un minor de 15 ani a amenințat și violat o fată de 13 ani. Faptele au avut loc într-o pădure din centrul municipiului Brașov.
17.10.2023 | 20:47
Caz socant in Brasov O fata de 13 ani a fost dusa intro padure si violata de un baiat de 15 ani
Fată de 13 ani, violată de un băiat de 15 ani, în Brașov. Colaj Fanatik/ Foto Hepta.ro
ADVERTISEMENT

O fată de 13 ani din Brașov a trecut prin clipe groaznice, după ce a fost dusă într-o pădure și violată de un băiat tot minor, în vârstă de 15 ani. Fapta a avut loc vineri, 13 octombrie, ziua în amiaza mare.

Fată de 13 ani, violată de un băiat de 15 ani

Un caz petrecut în municipiul Brașov șochează întreaga comunitate. Un minor de 15 ani a amenințat o copilă cu doi ani mai mică decât el să meargă într-o pădure, aflată chiar în centrul Brașovului. Acolo, băiatul a batjocorit-o.

ADVERTISEMENT

Violul comis de minor a ieșit la iveală după câteva zile, atunci când victima a povestit familiei prin ce clipe de groază a trecut. Ulterior, autoritățile au fost anunțate cu privire la fapta băiatului în vârstă de 15 ani.

„În după-amiaza zilei de 13 octombrie 2023, o persoană de sex masculin în vârstă de 15 de ani a deplasat-o sub amenințări pe o persoană de sex feminin în vârstă de 13 ani într-o zonă împădurită din proximitatea centrului municipiului Brașov, unde a întreținut acte de natură sexuală neconsimțite cu aceasta”, a transmis Parchetul de pe lângă Judecătoria Brașov.

ADVERTISEMENT

Minorul este cercetat pentru infracțiunea de viol. Duminică, 15 octombrie, a fost prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă. Judecătorul de drepturi și libertăți a hotărât ca băiatul să stea în spatele gratiilor pentru 30 de zile, fiind arestat preventiv.

„Cercetările penale au fost efectuate de către I.P.J. Brașov – Biroul de Investigații Criminale, sub coordonarea și supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov”, se mai arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.

ADVERTISEMENT

O fată de 17 ani ar fi fost violată la un eveniment organizat de AUR

În luna septembrie, un alt caz revoltător ieșea la iveală. O fată de 17 ani, din municipiul Slobozia, a spus că a fost violată la un eveniment AUR. Minora se afla într-o tabără de vară organizată de formațiunea politică.

Fapta ar fi avut loc într-o cameră de hotel din stațiunea Olimp, din județul Constanța. Tânăra ar fi participat la două petreceri la care s-au aflat mai mulți membri AUR și la care s-ar fi cosumat alcool.

ADVERTISEMENT

Fata bănuiește că ar fi fost violată, într-o seară, după ce a adormit. Ea susține că dimineața a constatat că avea urme de sânge pe lejeria intimă. Polițiștii au deschis dosar penal pentru viol. Suspecții ar fi doi bărbați aflați în tabăra de vară organizată de AUR.

ADVERTISEMENT