ADVERTISEMENT
News

Caz șocant lângă București. O mamă și-a înjunghiat fetița de 11 ani, iar apoi a încercat să se sinucidă

Un copil de 11 ani a fost înjunghiat de propria mamă. Ulterior, femeia a încercat să se sinucidă.
Autor: Cerasela Stafie | 19.05.2021 | 13:04
Caz șocant lângă București. O mamă și-a înjunghiat fetița de 11 ani, iar apoi a încercat să se sinucidă
Incident grav lângă o școală din București! Doi adolescenți au ajuns la spital după ce au fost înjunghiați Sursa foto: Hepta

Incidentul s-a petrecut în dimineața zilei de miercuri, cu puțin înainte de ora 09:00, în localitatea Popești – Leordeni. Oamenii legii au fost anunțați, prin apel la 112, de tatăl fetiței.

ADVERTISEMENT

Micuța a reușit să-și sune părintele și i-a apus că mama a lovit-o cu un cuțit. Bărbatul a găsit copilul plin de sânge și l-a dus imediat la spital. El a fost cel care a anunțat autoritățile.

Caz șocant lângă București. O mamă și-a înjunghiat fetița de 11 ani, iar apoi a încercat să se sinucidă

„În această dimineață, în jurul orelor 08:47, Inspectoratul de Poliție al  Județului Ilfov a fost sesizat de către un bărbat, cu privire la faptul că într-un imobil, din orașul Popești Leordeni, soția acestuia a încercat să se sinucidă și a lovit cu un cuțit, copilul”, a transmis, printr-un comunicat, Inspectoratul de Poliție Județean lfov

Oamenii legii s-au deplasat imegiat la fața locului. Mama copilei a fost transportată la spital, iar fetița a fost transportată de tatăl ei la o unitate medicală.

ADVERTISEMENT

În acest moment, s-a demarat o anchetă: „polițiștii Ilfoveni efectuează cercetări, pentru stabilirea situației de fapt și de drept și luare a măsurilor legale care se impun”, au mai precizat oamenii legii.

Starea celor două este una gravă

Potrivit Antena 3, starea celor două este una delicată. Femeia a fost trasportată la Spitalul Bagdasar-Arseni și a intrat imediat în sala de operație.

Medicii se luptă să-i salveze viața. Aceasta are mai multe plăgi înjunghiate la nivelul abdomenului și al toracelui.

ADVERTISEMENT

Fetița a fost adusă de tatăl ei la același spital, iar medicii au reușit să o stabilizeze. Ea a fost transferată la Spitalului Marie Curie, pe secția de chirurgie pediatrică.

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Ilfov au ajuns la locuința familiei. A fost deschis un dosar de cercetare penală pentru tentativă de omor.

ADVERTISEMENT

Fetița este în stare de șoc. Medicii se tem că rănile provocare de mama acesteia ar fi putut să-i afecteze plămânii și i se fac investigații mai amănunțite. Tatăl micuței este alături de ea.

Familia nu figurează cu infracțiuni domestice în evidențele Poliției și Parchetului. Se pare că femeia ar fi la prima infracțiune de acest tip.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!