News

Caz tragic în Voluntari: un bărbat s-a aruncat de la etaj. Apartamentul său, cuprins de fum

Un bărbat din Voluntari a avut parte de un final tragic, marți seara, după ce s-a aruncat de la etaj. Apartamentul său a fost cuprins de fum.
26.09.2023 | 23:48
Caz tragic in Voluntari un barbat sa aruncat de la etaj Apartamentul sau cuprins de fum
Un bărbat din Voluntari a murit după ce s-a aruncat de la etaj. Din apartamentul său ieșea fum. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Tragedie raportată marți seara în Voluntari, județul Ilfov. Un bărbat a murit după ce s-a aruncat de la etaj. La fața locului au fost chemați și pompierii, întrucât din apartamentul acestuia ieșea fum. Clădirea a fost evacuată.

Un bărbat din Voluntari a murit după ce s-a aruncat de la etaj. Din apartamentul său ieșea fum

Cazul tragic din Ilfov a fost raportat în jurul orei 20.30. Atunci, un bărbat a sunat la poliție și a anunțat faptul că unul dintre vecinii săi s-a aruncat de la etaj și că din apartamentul acestuia iese fum.

ADVERTISEMENT

La fața locului au ajuns mai multe echipaje de la poliție și ISU. S-a constatat că cele anunțate la 112 se confirmă. Medicii au efectuat manevre de resuscitare victimei, însă fără succes.

Polițiștii orașului Voluntari prezenți în zonă au luat măsuri pentru evacuarea imobilului. Întrucât s-a semnalat și un posibil incendiu, pompierii militari prezenți la fața locului au acționat conform atribuțiilor.

ADVERTISEMENT

La data de 26 septembrie a.c., în jurul orei 20:36, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către un bărbat, cu privire la faptul că, vecinul său s-a precipitat de la etaj și din apartament iese fum.

La fața locului s-au deplasat polițiștii orașului Voluntari pentru efectuarea activităților din competență context în care au luat măsuri pentru evacuarea imobilului.

ADVERTISEMENT

De asemenea, la fața locului s-a deplasat un echipaj medical, care a efectuat manevre de resuscitare victimei. Ulterior, echipajul medical a declarat decesul bărbatului respectiv.

Pompierii militari prezenți la fața locului, acționează la acest moment conform atribuțiilor. Polițiștii ilfoveni efectuează verificări, pentru stabilirea cu exactitatea situației de fapt și de drept și luarea măsurilor legale care se impun”, potrivit IPJ Ilfov, citată de Antena 3.

ADVERTISEMENT

Până în acest moment, nu se cunosc detalii despre cauza exactă a tragediei. Nu se știe dacă victima s-a sinucis sau s-a aruncat din cauza unui posibil incendiu. Polițiștii ilfoveni efectuează verificări.

ADVERTISEMENT