Life

Cazare gratis pe o insulă din Grecia adorată de români. Anunțul care bate OLX și toate agențiile de turism. Există o singură condiție

Găzduire fără plată într-o zonă grecească iubită de români. Mesajul care depășește OLX și agențiile de turism. Ce presupune.
24.06.2023 | 10:00
Cazare gratis pe o insula din Grecia adorata de romani Anuntul care bate OLX si toate agentiile de turism Exista o singura conditie
Găzduire fără plată într-o zonă grecească iubită de români. Mesajul care depășește OLX și agențiile de turism. Ce presupune. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Cazare gratis pe o insulă din Grecia adorată de români. Anunțul care bate OLX și toate agențiile de turism. Există o singură condiție. Sunt persoane interesate de această ofertă care se anunță a fi una idilică.

Găzduire fără plată într-o zonă grecească iubită de români. Mesajul care depășește OLX și agențiile de turism. Ce presupune

O femeie oferă găzduire fără plată într-o zonă grecească iubită de români. Mesajul care depășește OLX și agențiile de turism a fost distribuit pe un grup de pe Facebook, acolo unde aceasta a făcut public anunțul, dar și condițiile.

ADVERTISEMENT

Localnica din stațiunea Sidari, Corfu, este proprietara unei case mici, de aproximativ 60 de metri pătrați, dar și cu o grădină mare. Locuința este poziționată într-o zonă liniștită, la numai 5 minute de plajă. Zona e perfectă pentru plimbări în aer liber.

Internauta caută un cuplu sau 2 prieteni care doresc să locuiască în Grecia pentru minim un an sau chiar mai mult, începând de vara aceasta. Aceștia nu vor trebui să achite niciun fel de cazare, în schimb vor avea grijă de 7 câini.

ADVERTISEMENT

„Am 7 câini prietenoși, dar călătoresc mult, așa că pentru închirierea gratuită a casei ar trebui să ai grijă de câini când sunt plecată și să îi scoți la plimbări, în general. Ai nevoie de experiență cu câinii pentru că 7 sunt 7.

Trebuie să iubești câinii. În grădină se pot cultiva și legume bio. Aici este și o pensiune în care poți să primești musafiri cât timp sunt plecată. Vara este aglomerat, iar iarna este super liniște în Corfu.

ADVERTISEMENT

Optim pentru nomazii digitali, aici avem internet bun”, este anunțul care bate OLX și toate agențiile de turism. Femeia a lăsat pe Facebook și numărul de telefon unde poate fi contactată de cei interesați.

Cazare gratis în Grecia. Ce trebuie să facă cei interesați

Și chiar sunt câteva persoane care iau în calcul o astfel de ofertă, mai ales că nu este nevoie să achite absolut nimic din punct de vedere al cazării. Femeia a lăsat o imagine cu căsuța cochetă din Grecia și cu unul dintre animalele de companie.

ADVERTISEMENT

Grecia este una dintre țările căutate de români în sezonul estival și nu este exclus ca femeia să găsească pe cineva din țara noastră. Sunt deja multe persoane care au ales să se mute, traiul fiind unul pe placul lor.

Descoperă, așadar, o oportunitate unică de cazare gratuită pe insula Corfu, una adorată de milioane de români. Acest anunț bate OLX și toate agențiile de turism, oferind șansa de a petrece o vacanță de vis fără costuri de cazare.

Insula Corfu este una dintre destinațiile preferate ale românilor, iar acum ai șansa să te bucuri de frumusețea ei fără să plătești pentru cazare. Există însă o singură condiție, după cum ați citit deja în termenii anunțului. Ar cam fi obligatoriu să iubiți animalele, în mod special câinii.

Alege să economisești bani și să trăiești o experiență extraordinară în Grecia, pe insula Corfu, unde frumusețea naturală și ospitalitatea te vor încânta în fiecare moment. Îți lăsăm și câteva imagini surprinse cu drona de Bear Scratch Production. Te vor face să îți dorești și mai mult o experiență în acest Paradis. 

ADVERTISEMENT
Tags:
Adriana a spus secretul intim ținut pe durata căsătoriei cu vedeta internațională: „N-am...
Adriana a spus secretul intim ținut pe durata căsătoriei cu vedeta internațională: „N-am vrut să-l supăr”
Nadal, colosal: Rafa, de dat exemplu pentru românii care au pierdut bucuria de...
Nadal, colosal: Rafa, de dat exemplu pentru românii care au pierdut bucuria de a-și reprezenta țara
BREAKING NEWS! Simona Halep nu va participa la Jocurile Olimpice de la Paris!...
BREAKING NEWS! Simona Halep nu va participa la Jocurile Olimpice de la Paris! Ghinioanele nu se mai termină pentru tenismenă
Cine e românul care s-a pensionat la doar 25 de ani. Va încasa...
Cine e românul care s-a pensionat la doar 25 de ani. Va încasa 3.000 de lei pe lună
„Divină!” Soția lui Andrei Ivan, care face „șpagatul perfect”, apariție răvășitoare într-un costum...
„Divină!” Soția lui Andrei Ivan, care face „șpagatul perfect”, apariție răvășitoare într-un costum de baie minuscul în Mykonos
Ce nu s-a văzut la TV la Survivor! Zanni, reacție furibundă după ce...
Ce nu s-a văzut la TV la Survivor! Zanni, reacție furibundă după ce mama lui Iancu Sterp l-a criticat aspru: "Se încearcă manevre prea murdare..."
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Dezvăluiri despre Simona Halep. Cum s-a purtat tenismena cu o româncă în China
Dezvăluiri despre Simona Halep. Cum s-a purtat tenismena cu o româncă în China
Socialism „pe pâine” în școlile românești. 78% dintre liceeni sunt deja de stânga
Socialism „pe pâine” în școlile românești. 78% dintre liceeni sunt deja de stânga
Zanni îi învinge pe Iancu Sterp și Andrei Ciobanu în marea finală și...
Zanni îi învinge pe Iancu Sterp și Andrei Ciobanu în marea finală și ia premiul de 100.000 de euro de la Pro TV?! Surpriză uriașă în finala Survivor!
Europa, în alertă maximă. O nouă armă de război a Rusiei: incendierea și...
Europa, în alertă maximă. O nouă armă de război a Rusiei: incendierea și sabotajul
Actorul român care și-a părăsit soția după 35 de ani de căsnicie pentru...
Actorul român care și-a părăsit soția după 35 de ani de căsnicie pentru o studentă. Au împărțit scena și au avut cariere de succes